- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое според вас боли повече:
Кое според вас боли повече:
Болката от шамар(плесница,удър).
или
Болката от разбито сърце?
Разбито сърце
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
не са ми удря ли шамарама съм 100% че боли мн повече ако някой ти разбие сърцето
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
razbito surce est....
Да !Първоначално написано от Kostadin_682
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
И двете болят доста...не боли толкова физическата болка от шамара ами факта, че са ти посегнали...
Kogato ti razbiat syrceto se 4uvstav6 zle...Togava si depresiran/a,pla4e6 i stava edin serial....Predpo4itam nqkoi da me udari,vmesto da mi razbie syrceto....(primerno) Edin 6amar se zabravia,kogato ti razbiat syrceto se pomni,za6toto strada6 po-dylgo...
точно +Първоначално написано от aaasdfghjklll
Actions speaks louder then words .. >.<
снощи ми разбиха съцето![]()
Естествено че разбитото сърце боли повече.
Шамара е един и кратък, а болката от разбитото сърце е дълга и агонична.
Бла-бла-бла-бла
Психическата болка е по-гадна.
И все пак го каэвам от поэицията на човек,който не е иэживявал кой энае колко тежки фиэически болки.
[size=7][b][u]fosse cos
И сега тука е момента да се разнесе една яка чалгица и всички да се вживеем в образа на изоставения лирически герой, който търси невъзможната любов...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
пфф..естествено,че второто боли повече.
ЗАщото Болката от шамара е временна ,а болката от сърцето остава като травма за дълго време.
Руса кукличка
Няма по-голяма и тежка болка от това да ти разбият сърцето.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Две съвсем различни болки са.
Всяка от тях боли по различен начин.
Няма база за сравнение според мен.
Ако имаш силна психика разбитото сърце може да ти се струва безобидно.
Ако имаш силна физика няма да допуснеш да ти ударят шамар.
Но...
Това реторичен въпрос ли е?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Разбитото сърце, защото душевната болка е по-силна и по-дълготрайна от физическата.
I know I should stop believing ... !
сърце не боли, това му се вика душевна болка а другото физическа а шамара се забравя след време![]()
Е естествено, че разбитото сърце боли повече... Двете болки нямат място за сравнение - една е физическа, другата е душевна...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
razbitoto surce mnogo qsno no predpochitam nqkoi da mi nabie tupanica da me boli 1-2 dena i da mi mine otkolko da mi razbiqt surceto![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
^^ Разбира се!Първоначално написано от Kostadin_682
offline forever!
Естествено, че сърцето..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Естествено,че болката от разбито сърце ...
Не зная болката от разбитото сърце...все още не са ми го разбивали и силно се надявам да не го направят скоро. Но мисля,че отговорът е ясен, определно разбитото сърце боли мн повече...Шамара се забравя, но човекът,който те е наранил никога не се забравя...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...