- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое според вас боли повече:
съжелявам много гадноПървоначално написано от ziko
а ти момиче или момче си ?
Разбитото сърце боли много повече.Става ти един вид много гадно...абе , който го е изпитал той знае...
момче ...Първоначално написано от emily_1234
ама хорица...дайте да приключваме с тая тема![]()
Шамара боли много повече,особено ако ти го ударят по хуя докато ти правят свирка или чекия,въобще ако нещо се докосне до забелената ти главичка много боли така че определено шамара!
И двете болят , но различно ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
шамар
Разбитото сърце. Да се чувстваш сам и отчаян, без това което те кара да се усмихваш. Това боли най-много.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няма болка,равна на тази от разбитото сърце.....
П.Ц Темата е малко тъпа.
Болката при разбитото сърце не може да се сравни с физическата болка...много по-голяма е
Хях тва е реторичен въпрос. Естествено, че боли повече да ти разбият сърцето, отколкото да ти зашлевят един шамар, той се забравя лесно, за разлика от наранените чувства![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
зависи от удара - удар с нож боли повече и оставя истински белег, не някакъв душевен![]()
иначе разбитото сърце боли, ама е един урок който трябва явно вски да научи. аз лично не познавам някой който да не го е изпитвал
Ааааа, разбитото сърце боли повече не само от шамар, а и от ритник, юмрук в лицето, шут в топките (макар, че нямам топки, за да потвърдя)...
Първоначално написано от Kostadin_682
дам, много ясно, че това боли повече...
тъпа тема...
разбито сърце...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами мене са ме удряли и сърцето са ми разбивали и от личен опит знам, че разбитото сърце боли повече
Никога не плачи за това, което не плаче за теб...
Не е лесно да си жив, но понякога помага. Ако живота беше лесен нямаше да започва с плач.
Първоначално написано от evelinka1122
![]()
естествено че разбитото сърце бе хора![]()
----------------
Now playing: Lindsay Lohan - Ultimate
via FoxyTunes
nai boli kato razbie6 sasrceto na momi4eto koeto si obi4al !!!![]()
ако говорим за моментната болка, непосредствено след случката - шамара боли повече... но болката от разбито сърце продължава по-дълго...Първоначално написано от ziko
100% разбитото сърце много повече боли