- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое според вас боли повече:
Оф депресии, никой до са не е пукнал от разбито сърце кво ми говорите боли. Отрязвали са ме и мене ма познай кво става после, нов ден, нов късмет и с усмивка на лицето брат.![]()
Луд ли си.Първоначално написано от wu-tang4e
![]()
Бахти тъпия подпис имам
Абе що за малоумен въпрос?![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Болката от шамар. На сърцето му минава бързо, но момче да те зашлеви...тежко му горко.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Всяко си боли по свой начин-едното физически,другото емоционално,но определено разбитото сърце боли по-дълго
ОЛЕ Боже...а според теб??
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
а още повече боли като първо ти забият шамар и после ти разбият сърцето![]()
<N>
Ако някой ти пробие огромна дупка с дрелка -3.00 мм и извади сърцето ти, разбивайки го на безброй парчета с 10 килограмов чук това определено ще боли повече от плесница
Но наистина разбитото сърце ще боли повече ;(
Болката от разбито сърце.
Нов ник: Cassidy
еми... лъжиш са!Първоначално написано от Erica1
<N>
Хах, що?Първоначално написано от Neftochimic
Нов ник: Cassidy
aбе така като чета и ви се чудя на акъла. сигурно 2% от тия които са писали темата знаят кво е некъв якичък да ти надене още по як плесник, па после ми говорета за болката от разбито сърце![]()
знаете ли кое боли най-много да ти набият 1 голям мазен чапат КУР на мен лично не са ми го правили понеже съм момче ама и несмятам да опитвам![]()
И двете болят..Но мисля, че душевната и психическата болка са по-болезнени от физическата...
![]()
Първоначално написано от Cellmate
ааа между др то ако ти го правят да може да боли но при ебане ако има обица хората даже за това си слагат да има повече удоволствие кат и го вкараш на жената ....
Определено говоря като ти го правят.Първоначално написано от nezavisim
АХЪМСПървоначално написано от Cellmate
![]()
![]()
BAIPAS![]()
![]()
Първоначално написано от curka87
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..