- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое според вас боли повече:
интересно къв е твоя отговорПървоначално написано от ziko
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Именно, а мотивите за екзистинциалната криза ще са все едни и същи каквито ги знаем , или казано на разбираем българскиПървоначално написано от Mr_Crowley
"Гошо ти ме остави и отиде при Мара, аз та обичам!"
определено и много по дълго боли от разбито сърце-и в двата случая става дума за абсолютно различен вид болка.Вътрешната болка е по-голяма и най-трудно се забравя![]()
Болката от разбито сърце ..(Знам го,защото точно сега съм в такъв период.
![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
THE TRUTH IS OUT THERE
Първоначално написано от slun4ice_90
+ 1![]()
taka e za syjalenie...Първоначално написано от ivcheto0o
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Сърцето...ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА СИ ОТМЪСТИШ!Докато винаги можеш да раздадеш някой друг шамар ако те плеснат.Първоначално написано от ziko
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
според мен физическата болка боли, но минава, а психическата като да загубиш някой скъп човек за теб или той да те зареже не минава просто ей така на другият ден трябва много време човек да приеме този факт!!![]()
![]()
St
Разбито сърце
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
От Шамара-Посегне ли ти значи няма любов,а досега си мислил,че е имало
И от разбито сърце също боли много,но за да го има си има причина и ти ще си наясно с нея.Ще те боли,че е свършило
Съмнявам се да има различен отговор от Разбито сърце,но го подкрепям и аз.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Kostadin_682
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Разбитото сърце отприщва гняв, гневът ни кара да правим глупости, след което съжаляваме, но няма връщане назад!
Разбито сърце![]()
за жалост .. болката от разбито сърце.. :S ;(
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
разбито сърце![]()
няма място за сравнение.. едната болка е физическа и отминава за секунди,другата ..... всички знаем![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Егати въпроса... шамара ще мине за 10 сек... а сърцето...?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Болката от разбито сърце,разбира се.
Когато някой те удари-минава и отшумява,докато когато някой те наряни емоционално-за много дълго време помниш и таиш.![]()
![]()
![]()
Болката от разбитото сърце много ясно.Шамара мога да го забравя, но това че ме е наранил никога няма да го забравя!!!![]()