.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 185 от общо 185

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от MP
    Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    в момента съм с разбито сърце и предпочитам вместо това да ме бият секи ден дори и на смъртно легло да съм.. не мися че хора които не са го изпитвали трябва да спорят..
    Да не искаш да кажеш,че си си сипвал сол върху полу-възпалена кървясала рана?Или пък си си забивал игла до половината под нокътя?Не мисля,че хора,които не са го изпитвали трябва да спорят.
    ако искаш ще го направя стига да спре да боли от любовта физическата болка рано или късно минава но психическата никога. каквато и да е физическа рана ще боли но ще мине. ти да не би да си изпитвал и двете че спориш
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Фен
    Град
    Рая
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Психическата болка е по-гадна.
    И все пак го каэвам от поэицията на човек,който не е иэживявал кой энае колко тежки фиэически болки.

Бахти тъпата тема ..

Явно не са ти разбивали сърцето и незнаеш какво е и затова питаш .. иначе никога не би тръгнал да ги сравняваш ..

И по темата макар,че аз вече си дад0х горе - долу мнението, но да бъда по точна .. Естествено,че разбитото сърце .. защото от удара ще те боли най-много минута а в сърцето ти ще има дупка, която е много трудно да запалниш ..

Град
    `In Hell`
    Изпитвала съм ги и двете .... и двете не са собено приятни

Супер фен Аватара на miShle
    Болката от шамара минава за 2 сек, а болката от това някой да разбие сърцето ти адски моного повече.. понякога до живот.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Много ясно че разбитото сърце!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Tova, vypros za pyrvoklasnicite li trqqq da e ..???Mislq, 4e ne se iziskva mnogo da se komentira v/u temata, nali ?I dvete neshta, bolqt, no tova, koeto pri4inqva vsqko edno ot tqh, samo po sebe si e vid bolka ...psihi4eska, fizi4eska, dushevna ...Nqma znachenie, tova e nqkakvo stradanie, nqkakyv predel, koito organizma prejivqva po na4ina, po koito e prisposoben.Tova e syvsem normalno i 4oveshko... nqkoi, da izpita stradanie, nezavisimo ot kakvo e pri4ineno to.Razbira se, vinagi shte boli pove4e ot predatelstvoto, ili ot nespodelenata lubov, otkolkoto ot 1-2 shamara(koito, nerqdko sa bili sas povod), no prosto tq, ili toi sa si predali prekaleno razsyrden vid, za da izbegnat temata na vinata, koqto imat skrivaiki se zad tozi shamar.Dokato, bolkata ot razbitoto syrce,ne moje da byde preglytnata toku-taka, tyi kato vinagi v neq vzemat u4astie 2ta pola,nezavisimo koi e sgre6il v situaciqta.Vinagi ostava edin, koito ili strada ...ili lee sylzite na shtastieto.Drug variqnt, nqma

Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    И двете болят доста...не боли толкова физическата болка от шамара ами факта, че са ти посегнали...
    ++++++++++++++++++!1111111111111111111111111111111

Град
    Стара Загора
    деца, деца.... доста тъп въпрос! ако си карал/а 1 или 2 клас там ти четат една приказка за един дървар и една мечка, в която се разказва как дърваря отишъл на гости на мечката там я обидил, скарали се той я обидил и я ударил по главата... После след време се срещнали пак и той я попитал дали и е минала главата дето я е ударил и тя му казала, че раната е минала и я е забравила, но думите с които я обидил не е забравила. Гледай какъв преразказ ти направих на една приказка.... Поуката каква е?...
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Болката от разбито сърце Трябваше да направиш анкета
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си