- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- шампоан за изправяне на коса
Здравейте. Търся добър шампоан за придаване на обем и за изправяне на косата. Ползвам Phytum actif и съм много доволен от него, но за съжалеjavascript:emoticon('')ние не се намира в България
![]()
![]()
![]()
![]()
Има серия на Нивеа за изправяне на косата, но няма да е зле да ползваш всички продукти. И си купи пяна за обем.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Има на Глис Кюр шампоан за изправяне на косата, един лилавНо виж не съм го ползвала и не мога да го похваля
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз съм чувала за тези на Нивея и Глис Кюр. Интересно ми е дали някой е ползвал някой от двата шампоана, защото се чудя дали да не си купя.
Аз съм ползвала,но не на тези марки,уж беше някакъв професионален,ама косата ми стана много гадна-вярно изправи се,ама стана на клечки и изглеждаше суха....
нали ви е ясно че шампоана или балсама не могат да ви изправят косата ...
просто по-лесно ще ви бъде с пресата и сешоара![]()
I Love
Vania
Kabakova
аз от Глис Кюр изобщо не съм доволнакосата ми толкова се наелектрезирва че нз
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз мислех да го пробвам,а има ли поне малък ефект?Първоначално написано от My6mYLka
еми при мене горе долу се забелязваше косата ми става по мека и бляскава но това наелектрезиране ме побъркваПървоначално написано от SoFarSoG00d
е зависи на твоята коса може да действа мн добре
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
аз имам този на Nivea... ахаха какво да ви кажа... не просто че не изправя, ами направи косата ми някак по-твърда и ми накъдри още повече бретона![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
На Нивеа не е лош.
az go izpolzvam ot 2 sedmici i sum mnogo dovolnaПървоначално написано от SoFarSoG00d
kosata mi ne se omaznqva burzo i e sravnitelno po-prava
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз съм много доволна от Нивеа за изправяне и наистина име ефект![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хора нали ви е ясно, че вс козметичен продукт въздейства по различен и индивидуален начин на различните хора![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
АЗ използвам новата серия на Shauma лилавата и съм доволна,не е някакъв невероятен ефект,но го репоръчвам + ъм серум ли е балсам без отмиване ли е нз точно,на avon за права коса.
аз съм страшно навита за такъв шампоан, ама ще ви изчакам да се разберете Глис или Нивеа кой е по-хубави въпросът ми е дали наистина тези шампоани изтощяват косата и дали могат да да предизвикат косопад
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
От лилавия Глис Кюр съм супер доволна и мн хубаво мирише (sun)
еми значи ще си взема Глис. то за Нивеа си имах съмнения де щото съм ползвала и са им гадни шампоаните
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]