.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: коремче...

Повече от фен

коремче...

здравейте ... искамда ми дадаетя някакъв съвет или диета как да се отърва от коремчето си ..

п.с без тъпи мнения ако обичате
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Еми аз от 1 месец почти не съм яла хляб и много сладко (само черен шоколад и плодове) и правя по около 100 коремни преси на ден и значително ми е спаднало

Трябва да намалиш газираното ако можеш да го спреш напълно ще е най-добре
    Коремни преси-мисля че поне по 100 през ден и трябва да си много постоянна
    И за долната част на корема можеш да правиш още някакви упражнения
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Повече от фен
    ohh teq koremni presi ...super mn gi mrazq ama shte praime .. i az sum taka s xlqba i gazirano ne piq {samo ponqkoga w mn umereni koli4estwa } samo korema trqq mi se swie
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    ohh teq koremni presi ...super mn gi mrazq ama shte praime .. i az sum taka s xlqba i gazirano ne piq {samo ponqkoga w mn umereni koli4estwa } samo korema trqq mi se swie
    От личен опит ти казвам, че коремните преси помагат много.Прави поне 100 на ден и ще видиш резултата.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

hottie
    Guest
    Темата се повтаря многократно

- много вода, коремни преси, по-малко тестени изделия и по-малко газирани напитки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си