Здравей. Значи добре е да се опиташ да разбереш на какво толкова се ядосва, че започва да се кара. И аз имам подобни проблеми с приятелката ми и аз съм този който започва да се кара също като при вас. Но аз се опитвам да и обесня какво ме кара да се дразня за да може да го предотвратим за в бъдеще.
Просто го попитай защо и какво го дразни когато се кара и дали не може да ти обясни как да стане така, че да не се стига до скандали. Да направите компромиси.
По принцип е нормално да има недоразмения в една връзка. Не съществува идеалната любов. Един иска едно, друг друго. В началото на връзката когато чуствата и на двамата са силни всеки е склонен да направи компромис и за неща които преди никога не си е мислил, че може да преодолее. И после когато вече отнешенията станат стабилнио м/у двамата се започват споровете обикновени за малки неща.
Не знам Вие за какво се карате, но опитай се да разбереш какво да не правиш за да не го дразниш.
П.С. Аз съм същя. Карам се и още докато се карам ми става жал и като я видя сърдита и измъчена от това, че и се карам ми става тъжно и на мен и започвам да я утешавам с това колко я обичам. А аз наистина я обичам! Не трябва от няколко скандала да подлагаш на съмнение обичта му. Това ми беше мисълта.