Здравейте..Сигурно си мислите,че съм поредното заблудено влюбено хлапе..ноо просто наистина съм много объркана очаквам съвет от по опитни и зрели хора..
Значи има едно момче в училище,което харесвам още от края на миналата учебна година.. И така започнах да го забивам да се лиготим това онова и излязохме (педии 2 месеца 29.11.08.).Излизахме 2 дена това онова Той почна да ми казва,че много ме обича.. Аз му не вярвах ест,казваше ми,че никога няма да ме остави и винаги ще е с мен..Да ама не (това м/у нас се случва събота и неделя).В понеделник отивам на училище ии той седнал и ме гледа някакво виновно Аз му се осмихнах и не му казах нищо,защото беше с приятели си. След това го видях, ръчнах го в корема и му казах здрасти..Той си замълча погледна пак някак си виновно на долу и си тръгна.. Като мине покрай мен нищо не ми казва,а в скайп ми пише от време на време.. Има един друг проблем-една к**ва,която си мисля,че му е промила мозъка,защото един приятел го беше питал дали ще се получи нещо м/у нас и той е казал че много ме обича, но са му казали какъв човек съм Ии с тази въпросната хубавица само се натискат пред ,мен прегръщат се.Опитвам се да го забравя,но не мога..Той е навсякъде в училище.Където и да се обърна винаги го виждам..Вече 2 месеца си изплаках очите..Той е един такъв хмм как да го нарека ПРОСТ ии ако говоря с него няма да ме разбере и най-много да ми се изсмее.. Всички ме съветват да говоря с него,но аз не искам.Не мога да говоря с него .. Нямам сили и смелост Мисля си,че всичко е било една лъжа от негова страна,но защо му е да го прави като си има другата ?
Ии така пуша по две кутий цигари на ден,взимам успкоителни,плача денонощно и си развалих успеха..Незнам какво да правя,как да постъпя..Дори ми мина през ума да се премстя в друго училище далече от него.Докъто бях с него се чувствах толкова сигурна,от нищо не ме беше страх и не ми пукаше кой какво мисли за нас и за него.. Имах чувството,че и в космоса мога да отида с него..Бях толкова щастливаа .. Някой попадал ли е в такава ситуация и какво бихте ме посъветвали..Благодаря на всички за отделеното внимание