.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Токарев, ти си изключително странен човек. Умаловажаваш всяко начинание, идеология или разбиране, без значение за какво става въпрос. Поне това показва де, не знам дали се правиш на идиот.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Веско, ти освен, че си мноу як еджър, па си и прокомунист бе...

Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Това Димитър Списаревски ли е?
    http://images06.snimka.bg/000607964-big.jpg
    Той е, да.
    абсолютно анти-фа е... те са такава измет - без личен живот,комунисти,деградирал и отрепки,които по цял ден четат някакви глупости и се филмират...

токарев,кое е показност? че отидох сам вечерта да се поклоня на паметника ли? немаше никой там... интересно на кой съм се "показвал"?
    Ако беше така просто нямаше да го афишираш...откъде знаеш че аз не съм ходил също ?
    Трябва ли задължително да напиша в тая лицемерна тема "Поклон !" и вече да се чувстваш спокоен че си изпълнил дълга си ? Ужасно показно е всичко това...
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Това Димитър Списаревски ли е?
    http://images06.snimka.bg/000607964-big.jpg
    Той е, да.
    Благодаря!

SofiaRegularCunt, не знам защо изобщо обръщаш внимание на подобни критични случаи като Tokarev...и да не изброявам, че ми се спи?

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    това беше преди 2 месеца,ако исках да го афиширам и да парадирам с него,щях да го направя тогава. сега го споменах само като факт,че на никой не му пука и ми е писнало от фалшив интернет-патриотизъм,от патриотизъм на думите,а не на делата и действията. и че вече буквално се изнервям като видя такива теми,мнения или месиджи в скайп на хора,които ги знам че ей толкова не се интересуват от въпросните личности,не са националисти и патриоти,но просто щото е датата Х слагат такова съобщение,за да са "модерни" и "интересни"... вбесява ме тва нещо.
    Определено си прав...поста ти ми хареса !
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Тодор Александров- Легендарния войвода на ВМРО!

И неговия наследник Ванчо Михайлов, друг Велик Български революционер в Македония!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си