- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- По колко пушите на ден?
половин кутия в обикновен ден, иначе ако съм на кръчма, партЕ или няква друга забава стават страшно много.
и що да е задръстен бе, напълно си е прав.
лошото е че като се закачиш е супер малък шанса да спреш. възхищавам се на хора, които могат да пушат само по купони примерно, а аз като си вървя сам по улицата ако не държа цигара начи нещо не е наред..![]()
омг .. от кога хората са задръстени ако не пушат![]()
.!.
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Бройте ме и мен към задръстените значи...
A тая, скуул гърл, е няква ебавка. Твърде тъп/а е.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от cherinka
![]()
И аз!![]()
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Абе, яжте си ушите!
Аз като кажем нещо така е.
Ще видим на края на месеца кой ще е по-заможен със 100лв. в джоба.![]()
Последните няколко дни ги намалих драстично...не знам и аз на какво се дължино се радвам.Сега пуша по малко повече от половин кутия на ден.
фейк ;D
и аз мисля така още от първото ти мнение
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не те бива
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Щом разбираш какво означава и думата "фейк" начи ето ти доказателство. Сигурно зад монитора на schoolgirl се крие някой интелигентен и хубав човечец,който просто се опитва да покаже каква деволюция се развива,и къв е погубен моралa xDПървоначално написано от schoolgirl
От задръстените съм.![]()
Когато преди ехеее пушех, беше по половин кутия г/д.
Никога не съм пушел по повече от кутия. А от 2 години и половина не пуша.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Пушех по 1 кутия на ден... но преди месец ги отказах..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
3-4 cigari,ama moga da izpafkam i 1 kutiq ne me burka,no gledam da se vuzdurjam![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Не помня откога не съм пушила по малко от 2 кутии,а напоследак като излизам вечер често пуша още по 2.когато съм изнервена или притеснена пуша без прекъсване,една от друга.голям комин съм![]()
ми на ден една кутия,като включа цигарите,които давам на Онези,които вечно нямат пари![]()
около 15-16 цигари на ден,нема кво
по николко