на мен незнам все още, но на мама съм и харесала една блузкаи цветето задължително
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами аз на себе си направих подаръци от сега, поръчах си от avon 2 парфюма: by Ungaro и Little White Dress :P А на мама и поръчах пак от avon най-новия продукт там антицелулитен ANEW и такаа пък мама си беше харесала едни ботушки и ако събера парите до 8ми ще и ги взема :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
колко общо ШОПИНГПървоначално написано от bloodyF
и като се почне дънки, блузи, обувки, козметика, чанти и т.н. доста соленко ще ти излезе подаръка
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
или цвете в саксия или някаква козметика,но още не съм решила.За мен ще си подаря нов дисплей на телефона,чем оя се сцепи![]()
Ох,аз също съм луда на тема цветя,вече няма къде да ги слагам .Първоначално написано от 3oPuTy
И аз и азПървоначално написано от fenkatakrisi952
А на мама не знам.Още не съм решила
![]()
offline forever!
na maika mi gerdan na sebe si o6te neznam sig edin 6okolad zashtoto sam na dietaili pak nqkoq bluzka 6te si kupq neznam ne sam prevarjeni4kana 8 mi mart po me kefi den na deteto
:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като не ти харесва празника не влизай в темата!!!Първоначално написано от schoolgirl
То се е видяло,че всички съфорумнички сме старомодни ... Само ти си в крак с "модата" явно ...
Въпреки,че не знаех за модни тенденций сред празниците![]()
![]()
Защо пък да не е празник?
schoolgirl nauchi se da si mie6 zubkite posle nela da ni kaji6 kakfo da praznuvame i kakfo ne........na mene shte si podarq edin ogromen 6okolad milka za6toto i az sam na dieta a na mama nz
![]()
+1 Може и някоя друга блузка :PПървоначално написано от princesa_viki
Аз на мойта майка подарявам само букети, саксийни цветя-не!
Не че не ги обича,но няма време да се грижи..
Решила съм тая година да и взема нещо различно от парфюм или каквато и да е козметика...![]()
Мисля,че една елегантна чанта би свършила чудесна работа..![]()
А за мене..скоро ше намина към Пловдив,така че..![]()