Малко раничко ,но какво ще си подалите на самите себе си за 8 март или пък какво ще подарите на своите майки!!!
Аз вече поръчах едно кремче за ръце на мама за суха кожа понеже тя е с такава
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз ще си подаря нова мешка, обеци и някоя блузка. На мама нямам представа какво да взема![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Аз не си подарявам нищо,а на майка ми,най-често нещо сребърно,защото тя много харесва цветя и задължително цвете в саксия![]()
Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На майка ми съм и купила страхотна дамска чантаи ще и взема някакво цвете в саксия,защото е маниячка на тема цветя...иначе за мен всеки ден е като 8 март,но мисля да си направя подарък като си пробия веждата
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз на майка ми обикновено подарявам цветя. А за подарък за мен обикновено нямам пари![]()
Ще подаря нещо символично... на себе си - сенки от ейвън, че имам нужда. За друго е излишно да хвърлям пари...
На себе си един голям шопинг,а на майка ми парфюм - Nina Ricci.![]()
Суетата.Моят любим грях.
Харесала съм едно саксийно цвете,което мисля да й подаря ... а в последствие подарака ще стане мой,защото аз съм 2 пъти по-голяма маниачка на тема цветя от неяОсвен това мисля да си подаря един бамбук във ваза ... Абе общо взето този 8 март ще се набляга на цветята като подарък
![]()
![]()
![]()
мойта мама пък ми каза какво искаи няма да се тормозя какво да й купя. Иска албума на БТР-deja vu
![]()
Супер идея,бамбукът във ваза е много оригинален подарък и изглежда много красиво.Първоначално написано от 3oPuTy
аз правнувам първи юни но нз защо прятеля ми не иска да го осъзнае ма кво пък аз печеля...![]()
![]()
на мама винаги и подарявам цвете тя тях най ги обича
Аз ще си самоподаря един голям тоблерон.
А на мама още не съм решила.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
на 8 март смятам да ям на корем
ще заведа мама в мандарин
а после тя ще плати сметката![]()
ами то няма да е точно на 8-ми но през март месец ще се подстригвам, ще си пробивам пъпа и ще си правя временна татуировка ( за около 5 години) и мисля че това е достатачно че иначе ще стане много егоистично.. хах а за майка ми.. незнам още, все още мисля..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Не съм решила ощеОбичам да отлагам нещата за последния момент
![]()
![]()
Аз и купих чанта и парфюм от сестра ми,но сигурно и някое цвете ще взема,а и може да направя нещо символично..за нея....заслужава го!!!!много я обичкам мама
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
i azПървоначално написано от what3ver
![]()
![]()
![]()
![]()
някаква козметика ще бъде за мама
за мен,,,шопинг![]()
Да и аз много го харесвамПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
А днес докато се разхождах с една приятелка в един магазин видях една много красива ваза и обмислям варианта да я купя,да купя един бамбук (без аранжировка) и еко-почва и сама да аранжирам вазата![]()
![]()
![]()
на мен ще си купя спирала,а на мама някое цвете![]()
Нямам си идея![]()
Когато имам пари и сметна за необходимо си купувам нещо-например днес си купих блуза и обувки![]()
На мама......цвете![]()
На мене си ще подаря минерална пудра , а на майчето някое пролетно цвете , защотот тя ги обожава.