- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога разбирате че не обичате някого
Кога разбирате че вече нямате чувства към даден човек
еми когато не си мисля за него,когато нямам желание да го видя,да го прегърна и т.н.,когато не ми става гадно като си го представя(или го видя) с друга...
I can't stop myself from loving you <3
Еми аз до сега само 1 път съм обичала и все още обичам същото момче макар че сме разделени... Но може би когато усетиш, че връзката и изчерпана, когато дойде момент, в който ти и все едно дали ще го видиш тоя човек, когато усетиш, че можеш и без него, че не ти липсва както преди, че вече приемаш компанията му не като тръпка, а като ежедневие...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Когато спре да ми пука дали съм с него или с друг. Когато не ме интересува с коя е и какво прави. Когато престана да мисля за него, да го сънувам. Когато нямам желание да съм с него, да го прегърна/целуна.
I know I should stop believing ... !
Когато ми пратят факс от Анадола.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Когато предпочета...хмм да отида на зъболекар, вместо да излезна с него,даа това определено ще значи,чи не го обичамВсъщност не мога да дам компетентно мнение,още не съм стигнала фазата с обичането
Когато загубя интерес.
Друго няма какво да е..
Когато започне да не ми липсва.
Когато разбирам, че мога без него.
Когато започне да се държи с мен ужасно.
Когато не ми трепва сърцето, виждайки го.
Когато не мисля за него.
Когато не ме интересува какво прави.
Когато просто престане да бъде част от живота ми.
Когато нямаш желание да излизаш с този човек,когато не ти пука за него и т.н.
Ем когато не ми пука с кого е и какво прави.. Когато нямам желание да се виждам често с него,нямам желание да го целувам,прегръщам.. Когато нищо не трепва в мен дори при мисълта за него..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Когато не си мисля за дадения човек и не ми лиспва..
+111Първоначално написано от KisSsSsSs
Със думи не може да се опише,трябва да се изживее.
Когато го видя нищо не ми трепва-абсолютно нищо
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
на мен ми е интересно как това става ей така изведнъж. на предния ден някой е всичко за теб, а на следващия - хоп и вече нищо не трепва...Първоначално написано от VerryBerry
странно ми е, защото едно момиче ми го каза, но аз все още не мога да проумея как изведнъж става така
някой ще обясни ли?
но ако е бил първия човек който съм обичала (той е само един) когато го видя сякаш нещо ми ставаПървоначално написано от KisSsSsSs
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
разбирам, че вече не обичам, когато се хвана да се заглеждам по хората около мен, когато човекът е спрял да бъде единствен в главата ми...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ами как?!..Като предпочитам да ходя в час от колкото да съм с него![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Когато те изнервя направо като го видиш..
Когато нямаш желание за среща с него...
ми нищо не е вечно, бе, и аз съм се чудила на тва, ама простото обеснение е, че като се наспиш и ти идва друг акъл.Първоначално написано от kypo
Когато не искаш да го/я виждаш.
Когато го/я видиш да не изстръпваш.
Когато не мислиш за него/нея преди да заспиш.
Когато не ти пука какво прави и какво става с него/нея.
Когато не ти се иска да го целунеш когато е доста близо до теб и те гледа в очите.
Когато спреш да си представяш че вървите заедно хванати за ръка по пясъка на морето на изгрев/залез слънце самички
И аз в момента се чувствам по същият начин и не мога да си обясня,защо така се получава-може би понякога разбираш ,че всъщтност човека ,с който си бил вече не е така идеализиран както преди ,разочароваш се .Не знамПървоначално написано от kypo
![]()