- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога разбирате че не обичате някого
А според мен това не става от днеска за утре, а през период от време. Просто през този период човека не е показал, че нещо не е наред или самият той не го е осъзнавал докато настъпи друг момент, в който се усещат разликите... Но въпреки всичко аз не вярвам, че когато има чувства те могат да изчезнат толкова бързо - днеска ги има, утре не... За мен това е невъзможно.Първоначално написано от silky92
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
абсолютно съм сигурен, че това неможе да стане просто ей така, ако една любов е била истинска, тя не умира за една нощ или 2 или 3, ако тръпката е истинска тя не угасва, просто това е предтекст, че иска да е с друг или, че просто никога не те е обичала истински, но просто сега ти го показва и ти го разбираш. просто и е било добре да е обичана, но сега и е писнало... т.е. тя никога не го е чувствала истински! това е моето мнение, дано не засягам никой.
Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка!
когато ми е все тая дали ще ми се обади...
когато ми е все тая дали ще го видя...
когато ми е все тая дали ще се издъни...
И все пак ако е любов... няма да се изпари просто така... но.. любовта не винаги е достатъчна... недопустимо е да "изгубиш себе си" в една връзка... поведението му на "кретен" вече да приемаш за нормално... в такъв случай по-добре нещата да спрът... независимо колко силна е любовта... човек трябва да поставя себе си.. преди всичко (малко се отплеснах от темата)
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Най-вече когато си с него и сякаш предпочиташ да си някъде другаде, правейки нещо по-забавно, когато спреш да го ревнуваш, когато за теб няма значение дали ще го видиш или дали ще ти се обади.. такива дребни неща![]()