Здравейте..ще ви помоля за съвет,защото незнам какво да правя и как да постъпя.Всичко започна преди 4 години,когато се запознах с него.Той е от друг град и неговата и моята майка са доста близки приятелки.Поради доста причини,няколко месеца след срещата ни,той и цялото му семейство са заминали за друга държава.Преди 3 месеца..той ми е поискал скайпа(от братовчедка му,която ми е "приятелка") и започнахме да си пишем.В началото всичко започна като игра..чувахме се,пишехме си постоянно..Каза ми,че за тези 3 месеца се е привързал страшно много към мен (както и аз към него)..ии постоянно ми даваше надежди по скайп..дори ми каза,че ме обича(както и аз на него).Преди 5 дни той се върна в България,но дори не ми се обади или не ми писа SMS.Звънна ми чак в Сряда и ми каза,че се е прибрал..но е нямал възможност да ми звънне по-рано,защото през цялото време не е бил сам.Снощи ми се обади..говорихме доста време,но гласът му звучеше доста странно и различно..единственото което ми каза беше,че другата седмица ще идва в моя град и много искал да се видим..И точно преди да затворя телефона ми каза,че дори сега да не му вярвам..съм щяла да се убедя,когато го погледна в очите..
Майка ми знае какво става между нас..и е много против това.Всяка вечер имам проблеми с нея,както и с баща ми.
Какво да правя,да послушам нашите и да се отдалеча от момчето,за което мисля постоянно и към което се привързах толкова много..или да направя това,което толкова силно искам..