Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
Цитирай Първоначално написано от Armeika
170 е нормалната височина за жените къф е проблема не знам?
аз съм 168 и както казах и в една друга тема непрекъснато си ходя на токче 10 см и се чуствам много добре нз... свикнах и като съм без токче се чувствам някво джудже...
а бтв и аз преди се мислех за висока но вече мисля че съм си нормално момиче
1,70-нормалната височина за момиче ? Бахти комплексарите честно... Много си зле,бе...1,68-джудже...нисичките кво да кажат ма пак са си сладки
тфа кво трябваше да зн че ниските са по добре от 1.70см момичета имаме от даскало ено момиче на моите години и сиг е 1.50 стига ми до рамото иначе е хубавка
Ми не ама кво означава тва 1,70 нормален ръст?Височината е за мъжете...тва,че има и високи момичета даже повечето са е отделен въпрос и няма нищо лошо в тва...И кво ,като е 1,50???Не струва ли..аз познавам много ниски и хубави... А и момичето кво е виновно за ръста си,та се смееш... Не се избират нито приятелите,нито гаджето по ръст...а и така като говорите просто сигурно комплексирате още повече нисичките
П.П Да не кажете нещо,аз съм 1,67

нямам предвид даже да я обидя все пак че ми е най добра фр началото на годината аз бях 1.67 ся закръглям на 1.70 просто казвам че макар и аз да се чуствам понякога "великан" такава ми е струкурата и немога да си одрежа краката да станат по къси