Може би някои ще ми помислят за луда ама честно казано не ми пука кой кво ще каже... Темата ми е насочена тглавно към хора, които са го правили и могат да ми дадат най-точно мнение.

Проблемът е там, че все още съм влюбена в бившият, а мина страшно много време откакто се разделихме (1 година и 3 месеца). От доста време насам той е с друга, ама не затова е темата. Пробвах да тръгна с други момчета - тръгнах, но мисълта за Него не ме напускаше и така се опропастяваше всяка една моя нова връзка. Пробвах да го забравя като спра да контактувам с него и точно, когато имах напредък все ставаше така, че по някаква ирония съдбата ни срещаше и в момента, в който го зърнех всичко рухваше и все едно не съм правила нищо... Пробвах с хоби и с други занимания да си отвличам мислите ама правя каквото правя и пак почвам да мисля за него... Попринцип нямам много силна воля, но в тая ситуация наистина се постарах и опитах всичко, което ме бяха съветвали - е не стана. Преди малко една приятелка ми разказа за някаква нейна позната, която била много зле с нервите, но почнала да ходи на психолог и сега вече била ок. От това мислене за Него и тормозене и мойте нерви отидоха на кино...вече не мога да спя спокойно, спрях да се храня здравословно, почнах да изпадам в някви депресии и да се сдухвам от всичко...Та тази приятелка каза, че ще поразпита нейната позната за телефона на психолога, при който ходи и ме посъветва и аз да отида, щяло да ми помогне. Има ли хора оттук, които са били с гору-долу същият проблем и са ходили ? Помага ли наистина ? Сигурно звуча адски отчаяна, но наистина вече не знам какво да правя, а искам да продължа напред, защото в момента сякаш съм спряла да живея ;(