- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В джамия..??
даже не е и осторумно
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
http://zamunda.net/details.php?id=99337&hit=1
Гледайте го това филмче, много е поучително. И елате ми говорете после за алах, Христос и не знам там какви измишльотини.
Jebem te u usta, jebem te u oko
истината не трябва да еПървоначално написано от Skillett
Raise your fist!
Xейтим по тyрчолята, обаче все пак не мога да не съм обективна - не им смърди в джамиите... преди 4 години бях на екскурзия в Инстанбул и влизах в някои джамии.
и btw ние сега учим за Християнството.. и по История, и по БЕЛ.. ми доста неща не са ни наред на нас, православните, например че имаме олтар, завеска дето свещеникът "да общува с Бога" и всякакви такива щуротии, дето не трябва да ги има /точно сега ме мързи да обяснявам, но в Библията има пасаж където Бог казва че няма повече да слиза да общува с хората, защото не са познали Словото Му (Исус), и изречението е нещо подобно на "И завесата се раздра.." - това e момента в който Исус е разпнат и умира - и символиката със завесата е че вече Бог няма да слиза, а ние трябва вече да се молим на Сина Му => не трябва да има в църквите от ония завески, зад които само свещеници имат право да влизат, уж да общуват с бога.. то и икони според заповедта за кумирите не трябва да има, ама нейсе./
Ей ме и мен, дето не съм вярваща, ама запозната съм. : ) И уж нямаше да обяснявам, ама ..![]()
Постът ми беше насочен към MostHated, дето е православен и "в тва било истината". Ама май не е..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
каня те. освен това ако ме познаваше поне малко щеше да осъзнаеш точно за косата ми колко е глупаво това, дето каза.Първоначално написано от MostHated
досега съм си мислел, че малко или много си имал мозък в главата и си го използвал, макар да те хранят постоянно. ама ако ще се държиш като путка няма никакъв смисъл, как може така да му говориш на момичето. ако беше някаква глупачка - да, но в тоя случай е дебилно.
а ти си толкова християнин, колкото аз съм силно вярващ, това е.
СинятаЛавина е прав, християнството далеч не е добричката и чиста религия, обаче има принос за оцеляването ни като БЪЛГАРИ.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ем... кфо да ти кажа... всичко е глупаво, дори темата ще я заключат...Първоначално написано от ScionOfStorm
Raise your fist!
Тука спор няма, цялото ни освобождение е било свързано с християнството, особено като основен източник на надежда. Както и да е, аз лично не вярвам, имам си собствена теория за това.Първоначално написано от ScionOfStorm
Jebem te u usta, jebem te u oko
ахам..Първоначално написано от MostHated
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
Християнството е неизменно свързано с Българщината и българския национално-патриотичен дух. Защото първия етап от асимилирането на един народ е чрез религията, виждаме как мнозинството от българските мюсюлмани днес се пишат турци, уви... Така че Християнството е в основата на оцеляването на Българския народ по време на турското иго.
Това е единственната причина да почитам християнството. Ролята му в исторята и това, че сплотява.Първоначално написано от BlueAvalanche
Първоначално написано от BlueAvalanche
Теорията ти да не е свързана с извънземните?
А аз почитам Християнството му не само заради положителната му роля за България и Българския народ, а защото си е единствената истинска и праведна религия. Разбира се, някои хора за своя полза умишлено са се опитвали да променят част от принципите му най-вече що се отнася до Католическия клон на Християнството, но Православието е запазило на 99% чисти и неопетнени принципите на Вярата още от Христово време та до днес![]()
Ето ви пример с корана :х Той разрешава убийството![]()
Докато християнството те учи на морални ценности да уважаваш всички хора, без значение положение в обществото, вяра, материално състояние и т.н
Никога не съм влизал в джамия и няма да влезна.Не знам дали мирише на крака и не ми трябва да знам.Аз си гледам моята религия и не ме интересува за другите.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от MostHated
Един човек ... видял истината и тя го е освободила!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
^ LAME!!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
АХхАхАХах....... гузен негонен бяга !!!?.,,,../?!!!#^&*$?!?##!