.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

даже не е и осторумно
    Comatose
    I'll never wake up without an overdose of You
    I don't wanna live, I dont wanna breathe
    'Les I feel you next to me
    You take the pain I feel

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    http://zamunda.net/details.php?id=99337&hit=1

Гледайте го това филмче, много е поучително. И елате ми говорете после за алах, Христос и не знам там какви измишльотини.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от Skillett
    даже не е и осторумно
    истината не трябва да е
    Raise your fist!

Xейтим по тyрчолята, обаче все пак не мога да не съм обективна - не им смърди в джамиите... преди 4 години бях на екскурзия в Инстанбул и влизах в някои джамии.

и btw ние сега учим за Християнството.. и по История, и по БЕЛ.. ми доста неща не са ни наред на нас, православните, например че имаме олтар, завеска дето свещеникът "да общува с Бога" и всякакви такива щуротии, дето не трябва да ги има /точно сега ме мързи да обяснявам, но в Библията има пасаж където Бог казва че няма повече да слиза да общува с хората, защото не са познали Словото Му (Исус), и изречението е нещо подобно на "И завесата се раздра.." - това e момента в който Исус е разпнат и умира - и символиката със завесата е че вече Бог няма да слиза, а ние трябва вече да се молим на Сина Му => не трябва да има в църквите от ония завески, зад които само свещеници имат право да влизат, уж да общуват с бога.. то и икони според заповедта за кумирите не трябва да има, ама нейсе./

Ей ме и мен, дето не съм вярваща, ама запозната съм. : ) И уж нямаше да обяснявам, ама ..

Постът ми беше насочен към MostHated, дето е православен и "в тва било истината". Ама май не е..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    грозен, вземи си измий косата мазната , че още малко и майка ти от главата ти зехтин ще събира за салати
    каня те. освен това ако ме познаваше поне малко щеше да осъзнаеш точно за косата ми колко е глупаво това, дето каза.

досега съм си мислел, че малко или много си имал мозък в главата и си го използвал, макар да те хранят постоянно. ама ако ще се държиш като путка няма никакъв смисъл, как може така да му говориш на момичето. ако беше някаква глупачка - да, но в тоя случай е дебилно.

а ти си толкова християнин, колкото аз съм силно вярващ, това е.

СинятаЛавина е прав, християнството далеч не е добричката и чиста религия, обаче има принос за оцеляването ни като БЪЛГАРИ.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    грозен, вземи си измий косата мазната , че още малко и майка ти от главата ти зехтин ще събира за салати
    каня те. освен това ако ме познаваше поне малко щеше да осъзнаеш точно за косата ми колко е глупаво това, дето каза.

досега съм си мислел, че малко или много си имал мозък в главата и си го използвал, макар да те хранят постоянно. ама ако ще се държиш като п***а няма никакъв смисъл, как може така да му говориш на момичето. ако беше някаква глупачка - да, но в тоя случай е дебилно.

а ти си толкова християнин, колкото аз съм силно вярващ, това е.

СинятаЛавина е прав, християнството далеч не е добричката и чиста религия, обаче има принос за оцеляването ни като БЪЛГАРИ.
    ем... кфо да ти кажа... всичко е глупаво, дори темата ще я заключат...
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever

Тука спор няма, цялото ни освобождение е било свързано с християнството, особено като основен източник на надежда. Както и да е, аз лично не вярвам, имам си собствена теория за това.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от Skillett
    даже не е и осторумно
    истината не трябва да е
    ахам..
    Comatose
    I'll never wake up without an overdose of You
    I don't wanna live, I dont wanna breathe
    'Les I feel you next to me
    You take the pain I feel

Християнството е неизменно свързано с Българщината и българския национално-патриотичен дух. Защото първия етап от асимилирането на един народ е чрез религията, виждаме как мнозинството от българските мюсюлмани днес се пишат турци, уви... Така че Християнството е в основата на оцеляването на Българския народ по време на турското иго.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche

Тука спор няма, цялото ни освобождение е било свързано с християнството, особено като основен източник на надежда. Както и да е, аз лично не вярвам, имам си собствена теория за това.
    Това е единственната причина да почитам християнството. Ролята му в исторята и това, че сплотява.

Град
    Страстно село. :D
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche

Теорията ти да не е свързана с извънземните?

А аз почитам Християнството му не само заради положителната му роля за България и Българския народ, а защото си е единствената истинска и праведна религия. Разбира се, някои хора за своя полза умишлено са се опитвали да променят част от принципите му най-вече що се отнася до Католическия клон на Християнството, но Православието е запазило на 99% чисти и неопетнени принципите на Вярата още от Христово време та до днес

Град
    Инкогнито
    Ето ви пример с корана :х Той разрешава убийството
    Докато християнството те учи на морални ценности да уважаваш всички хора, без значение положение в обществото, вяра, материално състояние и т.н

Голям фен Аватара на scyLLa
    Никога не съм влизал в джамия и няма да влезна.Не знам дали мирише на крака и не ми трябва да знам.Аз си гледам моята религия и не ме интересува за другите.
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от dobreSresan
    А в Исакиевския събор мирише ли на водка от пияните руснаци ?

Замисли се колко обидно звучи въпроса ти .....
    НЕ! Бил съм, и там не пият, пияни там не стъпват... а в джамия влизат по чорапи

видя се че си резачка и ти!

уважение имам само към моята религия! аз съм православен християнин, друго не признавам!

Един човек ... видял истината и тя го е освободила!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ^ LAME!!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

АХхАхАХах....... гузен негонен бяга !!!?.,,,../?!!!#^&*$?!?##!

Мега фен Аватара на machoka
    На умен ли се правиш?!

Не ти отива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си