- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен въпрос ама търся отговор ...
Аз нямам отговор на тоя въпрос....![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Женските кучета имат!!!В това съм 100% сигурнаДори има специални превръзки за женски кучета+едни смешни гащички
Но до колкото знам при тях цикъла се появява,когато са в размножителен период (нооо пак не съм напълно сигурна,дали е само тогава или всеки месец)
Да бе верно, не се бях замислял
Първоначално написано от AnincetoSexy
хах интересен въпрос
БлЯя..БлЯ...
и аз съм сигурна че женските кучета имат, но за останалитено би трябвало като се замисли човек
кучетета (женските) имат за другите нз не сам фермер да ти кажа дали прасетата имат ако имат ше станат по-гнусни![]()
![]()
[/url]
молят гаджето си да им помогне да си го сложат тампончетоПървоначално написано от ubuntu
+1Първоначално написано от 3oPuTy
Ужас...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не съм сигурна ама мисля че НЯМАТ![]()
![]()
![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..
Да
Пич това е един вапрос който съм си задавал преди, но не открих отговор.
Тази тема ме накара отново да си го задам и да потърся пак, надявам се се открие някой вещ по вапроса съфорумник![]()
Винаги очаквай неочакваното!
а зарибен въпрос ама по тази тема съм неука ..Гледай повече Нешанъл Джиографик
В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!
Освен хората, маймуните са единствените други бозайници, които имат менструален цикъл. Цикълът на женския орангутан ужасно наподобява нашия и трае 29 дни.Първоначално написано от учебника по биология :D
на теб всичките ти въпроси са странни,даже по скоро тъпи.
Всеки бозайник има месечен цикъл, иначе от къде ще се появи готова за оплождане яйцеклетка??
Вместо да си губите времето в спам и писане в тъпи теми, вземете се образовайте, срамота ...![]()
![]()
![]()
Заключвам темата, поради несериозния и характер и спама, който направихте в нея ..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love