.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Здравейте,
    от около две години имам същия проблем. На мен много ми помага следното: едно пакетче ситно смляно кафе се вари в 4 литра вода, ври около 5 минути, слага се крака за около 45 минути, 1 час. Хубаво е докато кафето е по-топло, но разбира се, да може да се търпи. Ако има гной много помага този чай: http://www.lechitel.bg/product.php?p=104 сваряват се 2-3 пакетчета от него и пак се слага крака за същото време. Може да ви звучи смешно, но наистина помага много, особено кафето. Опитайте само веднъж и още на първия път ще усетите разликата. Ако е в по-ранен стадий лекува напълно. Казвам го от личен опит. Надявам се да съм помгнал. Успех!

na men 6te mi pravqt operaciq na nokatq sled 3 dni poneje nqka kak po drug na4in da se opravi samo se molq da nqma uslojneniq

Голям фен Аватара на daru6a1
    Преди 1-2 месеца претърпях тази операция на врасъл нокът .. Друго решение няма ! Боцват те на 2 места (упойка) Започва да се подува и не го усещаш,рязват ти пръста със скалпел (под долната част на нокътя и по дължината на болезненото място) превръзват ти пръста (не се стряскайте , че много кърви ;d) .. Операцията се състои от 5 до 15 минути максимум .,. Хващаш си едно такси от болницата до вас и си готов ,, ходиш редовно на превръзки (почти през 5-6 дни) ,, пиеш обезболяващи (ако се събуждаш през ноща - както бях аз .. ) ,, почиваш ,, гледаш телевия и така .. Крака задължително трябва да е на високо (на възглавничка или нещо височко ..) за да не отива много кръв към пръста .. Все пак целта е да зарасне по-бързо .. Ако не го натоварваш до 1 месец няма да имаш проблеми Успех !

Град
    Силистра
    В продължение на една седмица всяка вечер пръстът се държи в гореща (до поносимост) вода. След това се държи 5 минути в йодна тинктура. Гнойта бързо изчезва, болките намаляват, а кожицата на пръста се обелва. Може да падне и нокътят, ще израсне друг, но загнояването няма да се повтори.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си