- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да му кажа за да го заболи?
Se6tate li se nqkakva replika , koqto bi nakaralo mom4e dori i nai -bez4uvstvenoto da go zaboli .... s frnda mi hodim 2 meseca ama ot 2 sedmici nasam po4ti nikakvi kontakti ne poddurjame , no vse pak " iskal da hodim "taka go murziiii i taka me e priel za dadenost , 4e nqma nakude
i iskam osven , 4e se prava na nedostupna i da kaja ne6to ot koeto 6te go zaboli , no da ne e zlobno.. prosto tui kato znam , 4e vse o6te mu puka , makar i malko , iskam da se stresne . no ne se se6tam kak to4no... ?
Nego mai verno ne mu e razminalo suvsem 6toto mi pisa.. i hvana da me kara da se vijdame dosta razpaleno .. ama dneska pak ni6to .. i 4 dena predi da mi pi6e pak ni6tokvo iska toq ne moga da razbera.. est 4e si namerih pri4ina da ne se vidim i se durjah hiper rezervirano .. kvo o4akva da mi svirne i az vednaga da sum na liniq
??? Sq spored vas kakvo tr da napravq az ? Tr li da mu pi6a 6toto mislq da ne prava ni6to .. Prava li sum ?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Ne sum 79ti nabor ei
аз бих го отрязала![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Kak da go stresna?
ПАА!!!![]()
амм кажи си му всичко, квото каза тука, резни го ии да се научи![]()
що да не го заболи по другия начин![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
кажи му 4е ако не иска се виждате ще си намериш друг да ти задоволява потребностите![]()
I can't stop myself from loving you <3
От личен опти мога да ти кажа, че няма смисъл да правиш работите напук, на инат или с единствената цел да нараниш някого. Не мисля, че за един-два месеца можеш да приемеш някого за даденост, все пак предполага се, че по това време не можете да се наситите един на друг. Очевидно е, че ти пука за момчето, така че просто поговорете за това без злоба и обвинения...а от развитието на нещата след това сама би могла да определиш как да постъпиш после... Успех!
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Ми що не го питаш него ?
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Първоначално написано от My6mYLka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Първоначално написано от napalm
не са стягай тфа е шега![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Наистина няма смисъл от умишлени наранявания. Просто седнете и поговорете, кажи му как се чувстваш и чи не можеш така да продължаваш, че искаш да ти обръща внимание и т.н. и ако той се промени - ок, ако ли пък не го зарежи и това е![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Точно тоя подход е страшно ТЪП!
Или му казваш всичко и :
а) се стяга
б) късате
Кво се разигравате като некви паляци?!
И къв е смисъла ? Мм като искаш да го стреснеш се закачай с други момчета пред него и някви такива , ама не мисля , че има смисъл в тва .. Говори с него и тва е,всичко се постига с диалог ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Отиваш при него, удряш му един шамар и почваш: Слушай кво, писна ми и избирай: или да си по сериозен към мене, или късаме! - но шамара може да го подминеш.. всъщност е желателно![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
по-хубаво от това да му го кажеш в прав текст друго не виждам, един искрен разговор е мн по-качествен от всеки фарс.
Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка!
Спри да го търсиш, за да се усети какво става..
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
хахахахахха загубена кауза... ако не му пука не може да му причиниш болка
tOI NE MOJE DA GOVORI![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Кажи му,че си мъж...ше го резне,вервай ми!
кажи му че не те кефи вече особено .. най - много да скъсате![]()
+1Първоначално написано от GabisiTa
Скиф се и го питайкво ще правите за напред..шото е някфо мн малумно така...като некви от детската градина..![]()
emi taka e ama toi e de4kone moga da se oprava ...
Ne sum 79ti nabor ei