.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен
    Град
    plovdiv

Сърбеж на интимните части?

от няколко дена имам ужасен сърбеж отдолу,и отзад също анален не съм правила,или поне не съм усетила.иначе се задоволявам сама отзад много често,но само с ръка.момичета,имали ли сте такива сърбежи и то и отзад и отпред,на какво може да се дължи и как да го махна ужасно е..а не искам да ходя на гинеколог,защото ме е страх

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами подмивваи се със смрадлика.. тя е точно за това...
    а сърбежа може да е от някаква раничка ако си си направила до като си се самозадоволявала
    п.с. водиш ли полов живот

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    да

Град
    Wonderland
    Ами само гинеколог може да каже какъв е проблема,ако е нещо по-серизно трябва да пиеш антибиотик или пък да се мажеш с нещо.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ако водиш полов живот може да си лепнала някоя болест и особено ако си сменяш често партниоррите затова по добре иди на гениколог

Практикуваш ли безопасен секс или не? Възможно е да са гъбички, наскоро пила ли си антибиотици примерно?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз исмах такъв сърбеш отпред преди 2 седмици,но се подмивах с едно предписано от гинеколог точно за тази цел и най-вече за бялото течение казва се LACTACYD на мен ми подейства и сега да чукна на дърво съм добре пък ако тва не ти помогне вземи си Смрадлика вариш я и полсе я прецездаш и слагаш малко сода(хлебна) разбъркваш и се подмиваш с това.УСПЕХ

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    И аз исмах такъв сърбеш отпред преди 2 седмици,но се подмивах с едно предписано от гинеколог точно за тази цел и най-вече за бялото течение казва се LACTACYD на мен ми подейства и сега да чукна на дърво съм добре пък ако тва не ти помогне вземи си Смрадлика вариш я и полсе я прецездаш и слагаш малко сода(хлебна) разбъркваш и се подмиваш с това.УСПЕХ
    А ще може ли да кайеш малко повече за този LACTACYD ? Смисъл как варират цените? Предполагам, че се взима от аптеките

Значи не те е страх да правиш секс, но те е страх да отидеш на гинеколог, когато има проблем?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Това нещо може да се е получило и почти съм сигурна, че се е получило, че каот сде задоволяваш отзад с ръка и след това както си бъркала отзад започваш отпред и микробите от там с епернасят в валагалището и почва да те сърби!!!Защото в една книжка имах и четах, че аок се бършех от дупето към путето може да разнесеш микроби от дупето на пут***.И ти си направила това.За да се оправиш си се бърши правилно и ако си се задоволявала отзад измий ръката и тогава почвай отпред.Мий се с интимен гел отдолу и то всеки ден!

hottie
    Guest
    Вместо да се самолекуваш отиди на гинеколог и то незабавно !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Задължително отиди на гинеколог. (Знам, че няма да отидеш. Ама трябва да го кажа.. )
    Това не е шега. Сърбежът може да е симптом за доста неща, които не се виждат с просто око. Пък и гинеколозите не ядат пациенти.
    И трябва да знаеш, че болести на половата система могат да се хванат не само от секс.

П.П. Като се замисля.. да не те сърби, щото си се обръснала навсякъде?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си