- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче
Изкам да ва питам как триабва да направа за да не ми мирише анала, понезе от скоро започнах да давам дупето си на момчетата. Сорка ако има такъв ъвпрос ма не го намарих.
Първоначално написано от Незнаещо съкровище_91
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има едно нещо, наречено сапунче.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Че го дааш ли дупето,или нема да го даваш?Иначе топла водичка и сапунче
![]()
![]()
![]()
подържай по-добра лична хигиена (интимни гелове,кърпички и нз си кчко още)
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
"Незнаещо съкровище_91" как го измисли бе?!ахаха как се ебават с малките тинейджърчета обаче..
![]()
Изрежи го и няма да миришеТамън ще си дадеш дупето само на един щастиливец
![]()
оо бай грозданПървоначално написано от Бай Гроздан
по темата
подкрепям го
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ебаси смеха...то туй на 16 ма вече си дава АНАЛА на момчеТАТА...хаехзеах само да попитам до ся с миризлив анал ли те е*баха ?!![]()
![]()
![]()
![]()
yaeh bitchПървоначално написано от Lady Death
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Защо по дяволите ми отнесоха всичките Смислени мненияYou little (beep) you son of a (beep) (beep) (beep) (beep) I'm going to tear off your (beep) and shove them right up your (beep) (beep) (beep) (beep) and then (beep) (beep) (beep) on your (beep) (beep) (beep) with (beep) (beep) (beep) in the (beep) and (beep) your (beep) (beep) (beep) so then you'll have to (beep) sidewalks! (BEEP)!
ahahahaha ...
no coment
abe davai sys sapun, a ako ne stane ... pitai mama ko izpolzva za da ne mirishe toaletnata![]()
ебати боя![]()
Първоначално написано от JuSt_A_K!D
![]()
i'll battle you to a children's card game!![]()
spri da go davash izvestno vreme i posle shte vidish kak nqma se oplakvat dori da ne si se mila 1 sedmica![]()
![]()
![]()
Дами и господа не обичам да ми затрупват мнениятаПървоначално написано от Бай Гроздан
![]()
ti kvo li obichahПървоначално написано от Бай Гроздан
Шкембе чорбата жените и пиенето са ми винаги на сърцетоПървоначално написано от Krom
![]()
![]()
Ааааа....доповръща ми се от тия гнусотии...![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Да беше поприхванала малко поне от неговата глупост и човек от теб можеше да излезеПървоначално написано от schoolgirl
![]()
Има пътища, по които не се върви; има войска, която не се напада; има крепости, които не се щурмуват; има местности, за които не се воюва; има заповеди на владетеля, които не се изпълняват.
Сун Дзъ