- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?!
Здравейте..ще ви помоля за съвет,защото незнам какво да правя и как да постъпя.Всичко започна преди 4 години,когато се запознах с него.Той е от друг град и неговата и моята майка са доста близки приятелки.Поради доста причини,няколко месеца след срещата ни,той и цялото му семейство са заминали за друга държава.Преди 3 месеца..той ми е поискал скайпа(от братовчедка му,която ми е "приятелка") и започнахме да си пишем.В началото всичко започна като игра..чувахме се,пишехме си постоянно..Каза ми,че за тези 3 месеца се е привързал страшно много към мен (както и аз към него)..ии постоянно ми даваше надежди по скайп..дори ми каза,че ме обича(както и аз на него).Преди 5 дни той се върна в България,но дори не ми се обади или не ми писа SMS.Звънна ми чак в Сряда и ми каза,че се е прибрал..но е нямал възможност да ми звънне по-рано,защото през цялото време не е бил сам.Снощи ми се обади..говорихме доста време,но гласът му звучеше доста странно и различно..единственото което ми каза беше,че другата седмица ще идва в моя град и много искал да се видим..И точно преди да затворя телефона ми каза,че дори сега да не му вярвам..съм щяла да се убедя,когато го погледна в очите..![]()
Майка ми знае какво става между нас..и е много против това.Всяка вечер имам проблеми с нея,както и с баща ми.
Какво да правя,да послушам нашите и да се отдалеча от момчето,за което мисля постоянно и към което се привързах толкова много..или да направя това,което толкова силно искам..![]()
![]()
![]()
Не виждам нищо лошо от това, че изпитвате чувства един към друг...Но защо вашите са против това, заради разстоянието ли ?
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не..най-вече се притесняват от разликата в годините.Той е на 19 (почти 20) , а аз съм на 14..Първоначално написано от Len4etyYyy
И може би майка ми е притеснена от самия факт,че с неговата майка са приятелки..![]()
хммм...вечната дилема..да послушам нашите или сърцето си... аз предлагам да видиш какво ще стане като дойдеи тогава да си прецениш
Да,наистина съм поставена в такова положение в момента..Първоначално написано от Re5peC7
Ами освен да чакам момента в който ще се видим с него..а нататък каквото стане..![]()
spored men izleste i taka 6e razbere6,kakvo 4yvstva6,ostavi se na te4enieto,kusmet![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мерси много..Първоначално написано от soul1199
Но дори и да умирам за това момче..и той за мен,може би с него нямаме бъдеще..майка ми ми каза,че ще направи всичко възможно,за да ме отдалечи от него..![]()
виж сега дребчо..разстоянието е нещо което много би ви тежало не е така като по филмите, ако в близко бъдеще нямате светлинка да сте заедно, няма смисъл, защото така ще водите една непълноценна връзка. Разделени на километри един от друг, изпълнени със съмнения (колкото и да си вярвате) дали другия сега не се забавлява с някоя/някой друг/а , виждайки се за по няколко часа или в добрия случай ден, два...половинчата връзка...така че според мен ако когато погледнеш в бъдещето няма как да сте заедно........по-добре навреме спрете, за да не страдате след това повече
Вижте се в уреченият ден. След това реши какво да предпиемеш.
В повечето случаи родителите са прави. Казвам го от личен и неуспешен опит. Всъщост...няколко бяха.
Мерси много на всички за отговорите..![]()
ето защо не споделям с майка миПървоначално написано от xXx_
ама след като ве4е си направила тъпата грешка да и кажеш сега ще си носиш последствията...колкото до мом4ето-излезте,поговорете си и ако го искаш не би трябвало да позволиш на родителите си или нещо друго да застане м/у вас
I can't stop myself from loving you <3
Дори майка ти да не го направи, разстоянието....Първоначално написано от xXx_
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Вашите се притесняват заради разликата в годините ви. Страх ги е, че си още малка и може да те използва само. Ама родителите винаги са такива, при мен също е имало неозобрения, но никога не съм правила грешката да послушам тяхната моля, а не сърцето си и не съжалявам. Наистина после осъзнах, че за някои неща са били прави, но въпреки всичко не съжалявам за постъпките си, защото както има една дума "Дори и да падна искам да знам, че сама съм скочила, а не че някой ме е бутнал"
Моят съвет е да се видиш с въпросното момче. Кофтито е, че ако нещата се получат ще ви дели разстояние, а любовта от разстояние хич не си е работаАдски болезнено става, защото без да усещаш се влюбваш, а като обстоятелствата не позволяват да си до човека, когото обичаш е много много гадно
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Вижте се и тогава прецени.. Ако всичко потръгне така, както си си мислела не виждам причина да не си с него, а колкото до родителите ти - обясни им, че той значи много за теб![]()
Не омаловажавай думите на родителите си. Те все пак искат най-доброто за теб. А и ако нещо не се получи както трябва, те ще са тези , които вупреки всичко пак ще те подкрепят.
НО не загърбвай чувствата ис заради тях. Срещни се с момчето и говори с него. Ако после сърцето ти подсказва, че това е ЧОВЕКА - действай!!!
От личен опит ще ти кажа, че ако се вслушаш сляпо в родителите си и им се подчиниш после може да съжаляваш до края на живота си.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
имаше една реклама на м-тел ... която завършваше така .. една циганка бяга от 1 сватба и казва към камерата " и накрая послушай сърцето а не разума " само .. от прочетено не разбрах .. той живее извън България или извън града ти ?
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Върна се в България..но сме от различни градове ..Първоначално написано от mickelangelo
заеби .. не се занимавай