- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет???
Снощи с приятеля ми правихме секс(по принцип използваме презерватив,но снощи се случи така,че го правихме без...Тои твърди 4е не е свършил в мен,но аз се притеснявам.Като свършихме видях 4е има6е малко петно на чаршафите и сперма по ръцете му...Какво да правя,да пия ли Ескапеле?
абе стига сте гълтали ексапеле като бонбонки ... не разбрахте ли че това вреди много на вас ....
аз бих те посъветвал да изчакаш до другата седмица и да си направиш тест за бременност.
Тва "Ескапеле" го гълтате като бонбони "Орбит"
Направо гълтайте по две наведнъж, като по рекламата (на "Орбит").Първоначално написано от Neet
![]()
![]()
![]()
е добре де ... трябва ли целия форум да и се изреди да и каже да пие експаеле като бонбонки "орбит" ???!?!??!?!!?!?!?!?
сори за оффтопика
ДА ! И е така ! Една капка сперма на путката и айде гълтат хапчетоПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
и какво ще постигнеш/постигнем ако всички и го напишем ...Първоначално написано от Neet
Ебът са като невидели и после "Да пия ли хапче" .... купете си гумени пишки и са ръгайте
и за тва тряя да целия форум да и напишем едно и също лиПървоначално написано от Neet
Прекаляването с ескапеле не води до нищо сериозно.
Ама не знам ся, различни организми, различни неща..
Аз съм си окау както виждате в момента, още мога д апиша да дишам да живея![]()
fantasigirl успокой се, не се притеснявай, дишай дълбоко![]()
![]()
И така...ние продъжлаваме да чуваме репликата ''...но (еди кога си) СЕ СЛУЧИ така,че го правихме без презерватив....'' Еми продължавайте да позволявате да ''се случва'' па да видите после и 10 Ескапела...![]()
Само така - заслужават си яката хранилка!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
как да не води до нищо сериозно .... тва се надявам да си го написала на базик ... употребата на ескапеле :Първоначално написано от cherinka
ПОКАЗАНИЯ:
Спешна контрацепция до 72 часа след непротектиран полов акт или при неуспешно приложен метод на контрацепция.
ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
Таблетката е за перорално приложение.
Трябва да се приеме не по-късно от 72 часа след непротектиран полов акт.
Ако се появи повръщане до 3 часа след прием на таблетката, пациентката трябва незабавно да приеме нова таблетка.
Ескапеле може да се използва по всяко време на менструалния цикъл, освен когато кръвотечението е просрочено.
Не се препоръчва повторно използване на Ескапеле до настъпване на следващата менструация.
Използването на Ескапеле не е противопоказание за продължаване редовния прием на хормонални противозачатъчни средства.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
- Свръхчувствителност към някоя от съставките
- Тежка чернодробна недостатъчност
- Бременност
... още инфо трябва ли ти за ескапеле ?[/url]
Оффф да ви еба в келешите.Тя не знае пикае й ли се, ебе ли й се, ама се чука здраво... НА НИКЪДЕ !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Бе, ти малоумен/на ли сиПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
![]()
![]()
Вземи ми прочети поста още веднъж, тогава ела д ами се правиш на всезнайко относно тия ебани хапове
Оф яко сте компетентни сички щот не ви се е случило на вас пфф .. И ако иска и кат дъфки не кат бонбонки .. По - добре ли е да стане майка на 15 16 .. Пък и мога да кажа, че нема кой знае какви последици от тва хапче !!! От личен опит го казвам !!!!!!!
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Чудно ми е как точно 1 път ще е без презерватив и на всички точно тогава е станало !?
Абе случват се гафове от време на време ..ама постоянно да те марзи да отидеш до аптеката за някви читави презервативи ..Ем после кой триаа ти е виновен уе майна?..
В името на Светият Дух,лудостта е навсякаде около нас!В името на Светият Дух,как ще се отарвем от оковите на вечната агония!
Може да се случи на всеки .. Не я обвинявайте !!
Кво може да се случи на всеки, не всеки го мързи да си вдигне задника до аптеката и да купи един презерватив. По-добре пии ескапел и следващия път бъди по-разумна!!!Първоначално написано от summerlove66
Да, и аз съм пила ескапел и не е имало никакви аномалии, но представи си не всички организми са еднакви, и не на всеки му действа по един и същи начин. Първо прочети тази тема, пък тогава препоръчвай нещо от "личен опит".Първоначално написано от summerlove66
Прочела съм я ;]] .. И знам доста хора , който са били ОК след ескапел .. Случило се е , трябва и да се мисли , но .. По - добре ескапел от колкото аборт .. Защото , ако не го пие сега това хапче след седмица ще е прекалено късно .. А последиците от аборта са по лоши![]()