- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- истинска любов ?
Дали наистина съществува понятието истинска любов??? И ако да колко дълго продължава тя?
Ами да съществува. За времетраеене не мога да ти кажа, но съм на мнение, че не е задължително да си цял живот с нея... в смисъл може поради ред причини човек да не може да бъде с този, когото обича, но това не значи, че той не му е истинската любов... Имам предвид, че не е задължително да си заедно с някой цял живот, за да кажеш, че той ти е истинската любов. Може да си бил вече с този човек, но обстоятелствата да са ви разделили или пък нещо друго, но това не значи, че той не може да ти е истинската любов
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
да ,съществува.а колко дълго трае-ами 4е тя е истинска именно защото трае ве4но![]()
I can't stop myself from loving you <3
of ima tolkova takiva temive4e po4nah da se draznq
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да обичаш, ако наистина обичаш, обичаш завинаги.
Някои хора не са се научили да го правят, да бъдат, да се отдават, да преживяват чрез другия, за него...
А, и друго - трябва да се намерите, за блус трябват двама, може и без музика, зависи от себеусещането.
Трае точно 3 месеца,17 дни и 6 часа.
О Боскоди!
Що за тъп въпрос... +това има още милярд такива теми.
Няма да ти кажа.
Съществува понятие абсолютна нула,но всички знаем,че тази температура реално не може да се достигне.Извод:съществуват понятия за несъществуващи неща.Всичко е въпрос на виждане,различни хора по различен начен изпитват дадено чуство,всеки има различно и уникално светоусещане.![]()
Това е нещо за което знаят всички че съществува ... но никой не може да го обясни![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
А дали съществува понятието търсачка? И ако да - то тогава защо не я ползваш?![]()
еlsy![]()
Вярвам в нея!Първоначално написано от James
Истинската любов съществува![]()
А що се отнася до това,колко продължава - толкова,колкото трябва![]()
Съмняаа ме... ама не е невъзможно ;D
Истинска любов? Ами незнам..
Вече съм на мнение,че не мога да кажа дали съществува или не.. при положение, че човек по различен начин възприема всичко.. Пък и любовта това е чувство, което не може да се докаже и всичко зависи от самия човек.. от това как той самия чувства нещата..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
За всеки човек е различно.Някои смятат че съществува и че са я открили ,за други тя е просто мит,нереално нещо ,което никога няма да се появи в живота им...всеки си е изградил мненеи според това какви връзки е имал в миналото си .За мен истинска любов няма...не и в наше време.Имало е някога ,по времето на бабите ни и дядовците ,но сега определено не може да се говори за такива силни и вечни чувства.Днешните тийнове казват "Обичам те" след първата седмица или първия секс с някой...тва мислите ли че е real love?!Първоначално написано от James
Ако има истинска любов мисля,че трябва да продължава винаги.Т.е-да си представяш как си с един човек и искаш да си до края на живота си с него.Всичко в него да ти харесва,да се допълвате взаимно,никой друг/никоя друга да не са от значение...
Аз така си го представям.
offline forever!
Да, 1 седмица и се изпарява, след това пак се завръща силното чувство, а иначе с времето обичта расте.Любовта се проявява само в някои случаи.Не можеш да седиш постоянно влюбен, обичаш, но не си инлов, а просто обичаш, това е истината!!!
има! но продължава недостатъчно... иска т исе още съвсем малко повече, само още една прегръдка, още една целувка време, но не!
Не съществува това е ясно ;(
Човек преминава през няколко етапа когато е с някой. И всеки един е уникален по свое му. В началото акъла ти отлита някъде ии не знаеш къде си. Това е около седмица две. Това етака нареченото влюбване. След това идва момента в който искаш да си постоянно с любимия, да правите всичко заедно, абе с една дума да сте като дупе и гащи. Това е момента, когато го ревнуваш дори от одеалото му, пък какво остава за приятелите/приятелките и всички останали. Тук си показвате/доказвате чувствата, опознавате се по сериозно и нагаждате ритъма си на живот един спрямо друг. Това е така наречената любов. Периода продължава различно - от няколко месеца до година-година и половина. Ако ще се разделяте или не сте си паснали, ако ще има скандали, караници сцени и прочее - точно тук става. Следващия период се нарича обич - вече сте сигурни един в друг, и няма нужда да си показвате чувствата ежедневно. По скоро това вече е нещо като ритуал, с който се "награждавате" един друг. Стремите се да прекарвате време заедно, но всеки от вас иска и лично време, време само за себе си. Което е повече от нормално. Този период е около няколко години - 3-4-5. Ако ще има брак - най-вероятно е в този период да се случи. Децата също обикновено се появяват тук. Последния период който продължава неопределено дълго е така наречената приятелска привързаност. За нея ще напиша съвсем мъничко - достатъчно е да знаете че любимия е до вас и ви подкрепя. Нямате нужда от показване на чувства, от доказване на нещо. Вие вече сте свикнали с този човек и той е част от живота ви, както и вие от неговия. Малките подаръчета и изненади са начина да си разнообразявате живота. Затова се радвате предимно на присъствието му, както и изминалото време, ви дава сигурността и увереността, която преди сте изисквали в една или друга степен.Първоначално написано от James
Повечето хора стигат до втория етап и връзките приключват тогава най-често. Заради убеждението че другия трябва да се нагоди към мен без аз да положа усилие да направя същото. Заради убеждението че когато си с някой трябва да го знаеш всяка секунда къде е. Заради подозрението че той ти изневерява ако не е с теб. Заради убеждението че ти знаеш най-добре кое е правилното нещо за него. И заради безброй още неща.
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House