- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно спирала :)
Аз си я взех, ама ефекта не е чак такъв, какъвто го описвате о.0
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Много добра спирала :P Ползвам я откакто излезе
Да, имам я и ми харесва, най-вероятно и следващата ми ще е такава.![]()
И това за теб не са слепении мигли ..haha;DПървоначално написано от mumiikataa
Или съм с различни и грешни представи, но миглите ти (мое мнение) са супер слепнали,,изобщо не ми харесва как ти седи......................
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ами спрямо абсолютно всички други спирали които съм ползвала това изобщо не е слепено... А и това е седяло цял ден....Първоначално написано от kapinka
Дали съм писала в тая темаНе помня , но ако несъм сега ще напиша ! Спиралата е уникааалнаааа !!! С двете си ръце и двата крака вдигам за нея ! Много е хубава , ефекта ее страхотен! Препоръчвам я на всички който не са я ползвали , моята вече почти свърши и пак ще си купувам !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Сестра ми си я купи. Аз съм си слагала само един път и не е нищо особено.
Онзи ден си я взех тая спирала и съм много доволна от нея ... не се pони и не е скъпа ...![]()
и аз се чудих дали да си я взема, но като гледам има доста добри отзиви за нея, така че мисля да си я вземакато си я купя ще изразя и аз мнение
П.С. мойте мигли са ужасно дълги и трудно намирам спирала която да ми седи добре....голям проблем![]()
izobshto ne se lujete da si q kypyvate,az sam s edna na golden rose i sam adski dovolna hem mi pravi miglide mnogo obemni hem mnogo dalgi,slagala sam si ot tazi jultata no efekta e ni6to pred tazi na gorlden rose![]()
![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Може, при всеки е различноПървоначално написано от mumiikataa
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Тази изобщо не е хубава!Първоначално написано от PepElqShKaAa
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Тази изобщо не е хубава! Продавачките в магазина ми казаха, че като са ги зареждали са им подарили по една и изобщо не са хубави, чудат се как да си ги продадат! За мене най-добрата е Телескопик Карбон Блек на Лореал! http://www.ivis.bg/l%27oreal-telesco...%BE-p3068.htmlПървоначално написано от PepElqShKaAa
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Тъй като мненията са много противоречиви относно спиралата (която аз не съм използвала и не мога да изкажа мнение) имам идея - предлагам да слагате снимки на очите си със спиралата, за да се разбере до колко е обективно мнението.
Аз отдавна съм и хвърлила око на тая спирала![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Още януари месец във Враца в един козметичен магазин я мернах... И от тогава се чудя кво да правя, но май ще си я взема. От понеделник ще имам малко време за шопинг и ще си я купя, дано да я заредят, защото са балове и зареждат последните серии![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...