- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Върпосчее :P
Ами ... идва лято и мисля да тегля едно бръснене на краката ... момче съм ... ноо ... може и за гей да ме мислите,но какво ми е нужно за да няма пъпки след бръсненето ... крем ли епилатор ли обяснете начинаещ съм с краката :P
Бъди творец, но твори и простотия
След бръснене се мажеш с крем за тяло и си готов! И не те мисля за гей, повечето момчета правят така!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Едно бързо разяснение:
Със самобръсначката: много кратък ефект (1-2 дена); самите косми стават по-дебели и по-черни, но пък това е най-евтиния начин
С епилатор: Ефекта е около 1 седмица (по рекламите ги дават по 4 седмици, но не е така); космите се отскубват от корен, защото епилатора е с пинцети, но после целите ти крака ще са на червени точки (не се плаши, те се махат след 1-2 дена)
С кола маска: най-ефективно, но и най-болезнено; Предполагам, че окосмяването няма да го има 1-2 седмици, но не съм убедена; космите започват постепенно да уредяват (същото е и при епилатора)
Дано да съм помогнала![]()
Хм... при мене пък епилатора държи 3 седмици.Първоначално написано от CaribbeanGirl
Ама пък аз никога не съм се бръснала... направо с епилатора почнах, може и от това да е.
А за червените точки... Е не седят чак 2 дена...
При мен се махат още на същия ден.
Но зависи и колко ти е чувствителна кожата де.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ееее да, зависи от типа кожа! При мен чак на 2 ден се махат![]()
за червените точки след епилатора... да зависи предимно от кожата ... примерно аз като почнах да се епилирам..даже чвия път като се епилирах червените ми точки седяха 2-3 дена... след това.. по няколко часа... сега.. почти даже нямам червени точки ,а ако се появат след час вече ги няма![]()
п.с. обаче много малко момчета издържат на болката с епилатора![]()
![]()
епилаторПървоначално написано от torresinho
и аз се бръсна..
а що се отнася до червените точки-нямай грижа;не си личат ;а и минават за няколко дена
когато за първи път се епилирах ,беше следобяда, на следващия ден вечерта още имах точки,но следващите пъти вече много по -бързо ми се махат-на следваща сутрин и ги няма![]()
а по темата- не е гейско да се обезкосмяваш краката ктига ти да се харесваш![]()
Колко струва едно епилаторче?
А лентичките Veet или некакви други там имат ли действие ?
Бъди творец, но твори и простотия
На мен лентите на Veet изобщо не ми действаха, ама имат някакво кремче, което е хубаво.
Stay up all night with the stars *
ааа тея кремове (ако говориш за депилатоарите) нещо не ме кефят..ама това си е моето мнение де...то почти като бръснено е...Първоначално написано от LittlePrincess
Не си прецаквай космите с бръсна4а, за6тото 6те станат големи.По добре или с епилатор или с кола маска.
епилатор си взех за около 40 лв мисля от метроПървоначално написано от torresinho
зависи-различни са цените...
ЕмИ аз ЛичнО ПолзВам ЕпИлАтОр.. След ПроЦедуРатА Просто си Миеш КракаТА там.. и Мажиш с КреМ и толКОз .. ПОне На мОйта кОжа тКа стАва.. ПъК веЧе Има КрЕмОве..ЛенТички и т.Н..![]()
Не е хубаво след като си се епилирал да си миеш краката. Това се прави преди епилацията.Първоначално написано от Jo_Ni_To
To strive, to seek, to find, and not to yield...
еми аз преди около седмица се престраших и за пръв път ползвах епилатора ама след това веднага се намазах с един крем за тяло и след около 2 часа и зачервявянията и "пъпчиците" се махнаха![]()
купи си депилиращ крем /така май се казваше/
<N>
С епилатор става много бавно и не ми се занимаваЗа мен най-добре е лентичките кола маска. На мен Veet никога не ми е правил проблеми - имам депилатора и лентите. И не е вярно,че повече боляло от епилатора
Болката е мигновена,а не косъм по късъм, мъки след мъки ! И най-вече за момче може по цял месец да ходи, не е нужно да е идеално гладко
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
мда и при мен е така а не държи 1 седмицаПървоначално написано от stefity
със сякъкав крем става .... поне при мен ...Първоначално написано от torresinho
Аз преди ползвах крем Veet и бях много довола..различни грамажи различна цена.Има опътване вътре и не е скъпо до 10 лв най много...има и лентичи но не съм ги ползвала и незнам ефекта
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни