.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Върпосчее :P

Ами ... идва лято и мисля да тегля едно бръснене на краката ... момче съм ... ноо ... може и за гей да ме мислите,но какво ми е нужно за да няма пъпки след бръсненето ... крем ли епилатор ли обяснете начинаещ съм с краката :P
    Бъди творец, но твори и простотия

Град
    Казанлък
    След бръснене се мажеш с крем за тяло и си готов! И не те мисля за гей, повечето момчета правят така!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Казанлък
    Едно бързо разяснение:

Със самобръсначката: много кратък ефект (1-2 дена); самите косми стават по-дебели и по-черни, но пък това е най-евтиния начин

С епилатор: Ефекта е около 1 седмица (по рекламите ги дават по 4 седмици, но не е така); космите се отскубват от корен, защото епилатора е с пинцети, но после целите ти крака ще са на червени точки (не се плаши, те се махат след 1-2 дена)

С кола маска: най-ефективно, но и най-болезнено; Предполагам, че окосмяването няма да го има 1-2 седмици, но не съм убедена; космите започват постепенно да уредяват (същото е и при епилатора)

Дано да съм помогнала

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl

С епилатор: Ефекта е около 1 седмица (по рекламите ги дават по 4 седмици, но не е така); космите се отскубват от корен, защото епилатора е с пинцети, но после целите ти крака ще са на червени точки (не се плаши, те се махат след 1-2 дена)
    Хм... при мене пък епилатора държи 3 седмици. Ама пък аз никога не съм се бръснала... направо с епилатора почнах, може и от това да е. А за червените точки... Е не седят чак 2 дена... При мен се махат още на същия ден. Но зависи и колко ти е чувствителна кожата де.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Казанлък
    Ееее да, зависи от типа кожа! При мен чак на 2 ден се махат

Мега фен Аватара на Mi6inka
    за червените точки след епилатора... да зависи предимно от кожата ... примерно аз като почнах да се епилирам..даже чвия път като се епилирах червените ми точки седяха 2-3 дена... след това.. по няколко часа... сега.. почти даже нямам червени точки ,а ако се появат след час вече ги няма

п.с. обаче много малко момчета издържат на болката с епилатора

Град
    в света на приключенията ..

Re: Върпосчее :P

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Ами ... идва лято и мисля да тегля едно бръснене на краката ... момче съм ... ноо ... може и за гей да ме мислите,но какво ми е нужно за да няма пъпки след бръсненето ... крем ли епилатор ли обяснете начинаещ съм с краката :P
    епилатор
    и аз се бръсна..
    а що се отнася до червените точки-нямай грижа;не си личат ;а и минават за няколко дена

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    когато за първи път се епилирах ,беше следобяда, на следващия ден вечерта още имах точки,но следващите пъти вече много по -бързо ми се махат-на следваща сутрин и ги няма
    а по темата- не е гейско да се обезкосмяваш краката ктига ти да се харесваш

Колко струва едно епилаторче?
    А лентичките Veet или некакви други там имат ли действие ?

На мен лентите на Veet изобщо не ми действаха, ама имат някакво кремче, което е хубаво.
    Stay up all night with the stars *

Ами ако ги обръснеш ще обраснат още повече...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    На мен лентите на Veet изобщо не ми действаха, ама имат някакво кремче, което е хубаво.
    ааа тея кремове (ако говориш за депилатоарите) нещо не ме кефят..ама това си е моето мнение де...то почти като бръснено е...

Не си прецаквай космите с бръсна4а, за6тото 6те станат големи.По добре или с епилатор или с кола маска.

Град
    в света на приключенията ..
    Колко струва едно епилаторче?
    А лентичките Veet или некакви други там имат ли действие ?
    епилатор си взех за около 40 лв мисля от метро
    зависи-различни са цените...

ЕмИ аз ЛичнО ПолзВам ЕпИлАтОр.. След ПроЦедуРатА Просто си Миеш КракаТА там.. и Мажиш с КреМ и толКОз .. ПОне На мОйта кОжа тКа стАва.. ПъК веЧе Има КрЕмОве..ЛенТички и т.Н..

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    ЕмИ аз ЛичнО ПолзВам ЕпИлАтОр.. След ПроЦедуРатА Просто си Миеш КракаТА там.. и Мажиш с КреМ и толКОз .. ПОне На мОйта кОжа тКа стАва.. ПъК веЧе Има КрЕмОве..ЛенТички и т.Н..
    Не е хубаво след като си се епилирал да си миеш краката. Това се прави преди епилацията.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

еми аз преди около седмица се престраших и за пръв път ползвах епилатора ама след това веднага се намазах с един крем за тяло и след около 2 часа и зачервявянията и "пъпчиците" се махнаха

Кажете какъв е крема

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    купи си депилиращ крем /така май се казваше/
    <N>

Голям фен Аватара на joannalof
    С епилатор става много бавно и не ми се занимава За мен най-добре е лентичките кола маска. На мен Veet никога не ми е правил проблеми - имам депилатора и лентите. И не е вярно,че повече боляло от епилатора Болката е мигновена,а не косъм по късъм, мъки след мъки ! И най-вече за момче може по цял месец да ходи, не е нужно да е идеално гладко
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от stefity

Хм... при мене пък епилатора държи 3 седмици. Ама пък аз никога не съм се бръснала... направо с епилатора почнах, може и от това да е. А за червените точки... Е не седят чак 2 дена... При мен се махат още на същия ден. Но зависи и колко ти е чувствителна кожата де.
    мда и при мен е така а не държи 1 седмица

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Едно бързо разяснение:

Със самобръсначката: много кратък ефект (1-2 дена); самите косми стават по-дебели и по-черни, но пък това е най-евтиния начин

С кола маска: най-ефективно, но и най-болезнено; Предполагам, че окосмяването няма да го има 1-2 седмици, но не съм убедена; космите започват постепенно да уредяват (същото е и при епилатора)

Дано да съм помогнала

Кажете какъв е крема
    със сякъкав крем става .... поне при мен ...

Аз преди ползвах крем Veet и бях много довола..различни грамажи различна цена.Има опътване вътре и не е скъпо до 10 лв най много...има и лентичи но не съм ги ползвала и незнам ефекта
    Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си