.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    az sam sas masterpiese max http://moshni.files.wordpress.com/20...ax-mascara.jpg eto tova e moita spirala 20 leva e obache e prosto super

емм друго да попитам ..за тази http://beautycosmetic.biz/product_in...oducts_id=2302

30 лв някак са ми много но изглежда добра
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    аз съм с новата на avon с едни цветя е харесва ми много но аз попринцип не си падам по спирали
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цени:
    тази е 62 лв обаче е УНИКАЛНАТА спирала.. просто супер добре ги прави миглите!!
    На Мейбълин 'Волюм Експрес' е 14лв и също е добра, на Лореал - "Double Extension" (waterproof) - 25лв

Уточнявам, че и трите спирали си заслужават парите, смисъл няма да съжалявате, която и да си вземете! Добри са, от личен опит
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Цени:
    тази е 62 лв обаче е УНИКАЛНАТА спирала.. просто супер добре ги прави миглите!!
    На Мейбълин 'Волюм Експрес' е 14лв и също е добра, на Лореал - "Double Extension" (waterproof) - 25лв

Уточнявам, че и трите спирали си заслужават парите, смисъл няма да съжалявате, която и да си вземете! Добри са, от личен опит
    Е сега все пак Ланцоме е доказана марка.

Аз съм си харесала една на Канебо.Имах тестер и извива много добре миглите и ги прави черни.Не ги сплъстява и най-ми харесва това,че изглежда така,все едно,че миглите ти са естествено дълги и черни просто уникална спирала.Ето снимка

Също съм много доволна от спиралите на Estee Lauder.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз сега съм с Лореал Lash Architect и съм мн доволна от нея...ама искам разнообразие малко
    Шофирай разумно - стигни жив!

Аз снощи си взех професионалната на Манхатън.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аз снощи си взех професионалната на Манхатън.
    и каква е тя

Еми много е сладка.. с едни четчици отгоре.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

^колко струва г/д

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Готина е, върши ми работа, ама вече я попривърших :/
    Кога успя..?
    Преди коледната ваканция я взех

Еми вижте сега, спиралата си зависи и как ще я слагаш. Мене тази ми вършеше страхотна работя, сега си взех на нивеа една в розова опаковка и квото и да я чекна не става, дори с други четчици мъчих да я разреша, не става :/

Ся фърлих око на ланком тая, да видим

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз също мисля да си я купя.А четката е с косъмчета не като на Дифайн-а-лаш нали?Ако е така утре отивам да я купя,но пак все още се чудя тази или коя мислите,че е по-добра ?
    имам такава невероятна е прави миглите по дьлги,извива ги и стават по обемни не слепва

Аз съм с тази https://www.the-beauty-parlour.com/i...ascara_300.jpg
    много съм доволна от нея... не слепва миглите и придава страхотен обем!
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Аз съм с този http://i256.photobucket.com/albums/h...1041915_XL.jpg Страхотен е! И е само 9.90лв.

Здравейте,
    използвам спиралите на Лореал и съм страшно доволна от волюм шокинг
    Иначе сега се зарибявам по една спирала, но не мога да намеря отзиви за нея - кажете ползвали ли сте тази: Лореал Волюминъс - L'Oreal Voluminous Mascara - Black Mink (Soft Black)

Аз си поръчах от Avon една много готинка спирала Mascara май беше и съм много доволна от нея.Опаковката й е лилава.
    ~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[

Цитирай Първоначално написано от scr3am
    Аз си поръчах от Avon една много готинка спирала Mascara май беше и съм много доволна от нея.Опаковката й е лилава.
    Mascara означава спирала . Предполагам, че става въпрос за Astonishing Lenghts .
    Аз си купих Maybelline volume express синята

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз също мисля да си я купя.А четката е с косъмчета не като на Дифайн-а-лаш нали?Ако е така утре отивам да я купя,но пак все още се чудя тази или коя мислите,че е по-добра ?
    Новата не съм я пробвала, но в момента съм с тази Volume Express lift up и съм много доволна

дам взех си я миналата седмица и съм доволна ... преди това имах Lift up ама тази ми харесва повече
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Град
    Варна
    Аз от година ползвам loreal intensifique. Страшно съм доволна , изключително добре извива миглите ми , прави ги по-обемни , не ги сплъстява , както и не се рони. Спирала с доказано качество.
    Цената й е 20 лева.
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аа аз си я купих вчера и неска си я слойих мн е яка много яко извива миглите и ги удължава,а и не пари на очите и като си измиеш лицето отдолу под окото не остава леко черно,както ми се случва много често на другите спирали тая се отмива лесно без никви следи от спирала,и има малко мирис на лайка и не слепва миглите а ги разделя

Град
    Велико Търново
    titinkaа може ли да пуснеш снимка как стоят миглите ти със спиралата

постоянно се навивам да си я купя,ама и постоянно все чета мнения които ме отказват

иииииии аз все още не измислих каква да си взема..... хвърлих око на тази на макс фактор новата от 30 лв ама с тая финансова криза..

аз не слагам спирала.може да ви прозвучи странно но като си подстрижете крайщата на миглите те стават по-големи кату малка съм искала по-големи мигли и мама ми казваше,че от подстригването расте по-бързо косата и аз за тва реших да ги отрежа ама после мн се радвах пробвайте наистина действа и няма да имате нужда от спирали

Аз имам новата на Максфактор False Lash Effect уникална е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си