- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно спирала :)
az sam sas masterpiese max http://moshni.files.wordpress.com/20...ax-mascara.jpg eto tova e moita spirala 20 leva e obache e prosto super
емм друго да попитам ..за тази http://beautycosmetic.biz/product_in...oducts_id=2302
30 лвнякак са ми много но изглежда добра
![]()
аз съм с новата на avon с едни цветя е харесва ми много но аз попринцип не си падам по спирали
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Цени:
тази е 62 лв обаче е УНИКАЛНАТА спирала.. просто супер добре ги прави миглите!!
На Мейбълин 'Волюм Експрес' е 14лв и също е добра, на Лореал - "Double Extension" (waterproof) - 25лв
Уточнявам, че и трите спирали си заслужават парите, смисъл няма да съжалявате, която и да си вземете! Добри са, от личен опит![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Е сега все пак Ланцоме е доказана марка.Първоначално написано от kapinka
Аз съм си харесала една на Канебо.Имах тестер и извива много добре миглите и ги прави черни.Не ги сплъстява и най-ми харесва това,че изглежда така,все едно,че миглите ти са естествено дълги и черни просто уникална спирала.Ето снимка
Също съм много доволна от спиралите на Estee Lauder.
![]()
Аз сега съм с Лореал Lash Architect и съм мн доволна от нея...ама искам разнообразие малко![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Преди коледната ваканция я взехПървоначално написано от varnen4e
![]()
Еми вижте сега, спиралата си зависи и как ще я слагаш. Мене тази ми вършеше страхотна работя, сега си взех на нивеа една в розова опаковка и квото и да я чекна не става, дори с други четчици мъчих да я разреша, не става :/
Ся фърлих око на ланком тая, да видим![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
имам такава невероятна е прави миглите по дьлги,извива ги и стават по обемни не слепваПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
Аз съм с тази https://www.the-beauty-parlour.com/i...ascara_300.jpg
много съм доволна от нея... не слепва миглите и придава страхотен обем!
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Аз съм с този http://i256.photobucket.com/albums/h...1041915_XL.jpg Страхотен е! И е само 9.90лв.![]()
![]()
Здравейте,
използвам спиралите на Лореал и съм страшно доволна от волюм шокинг![]()
Иначе сега се зарибявам по една спирала, но не мога да намеря отзиви за нея - кажете ползвали ли сте тази: Лореал Волюминъс - L'Oreal Voluminous Mascara - Black Mink (Soft Black)
Аз си поръчах от Avon една много готинка спирала Mascara май беше и съм много доволна от нея.Опаковката й е лилава.![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
Mascara означава спиралаПървоначално написано от scr3am
. Предполагам, че става въпрос за Astonishing Lenghts
.
Аз си купих Maybelline volume express синята![]()
Новата не съм я пробвала, но в момента съм с тази Volume Express lift up и съм много доволнаПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
дам взех си я миналата седмица и съм доволна ... преди това имах Lift up ама тази ми харесва повече![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Аз от година ползвам loreal intensifique. Страшно съм доволна , изключително добре извива миглите ми , прави ги по-обемни , не ги сплъстява , както и не се рони. Спирала с доказано качество.
Цената й е 20 лева.
![]()
Envoi moi ! ;]
Аа аз си я купих вчера и неска си я слойих мн е яка много яко извива миглите и ги удължава,а и не пари на очите и като си измиеш лицето отдолу под окото не остава леко черно,както ми се случва много често на другите спирали тая се отмива лесно без никви следи от спирала,и има малко мирис на лайка и не слепва миглите а ги разделя![]()
![]()
![]()
titinkaа може ли да пуснеш снимка как стоят миглите ти със спиралата![]()
постоянно се навивам да си я купя,ама и постоянно все чета мнения които ме отказват![]()
аз не слагам спирала.може да ви прозвучи странно но като си подстрижете крайщата на миглите те стават по-големи кату малка съм искала по-големи мигли и мама ми казваше,че от подстригването расте по-бързо косата и аз за тва реших да ги отрежа ама после мн се радвах пробвайте наистина действа и няма да имате нужда от спирали
Аз имам новата на Максфактор False Lash Effect уникална е!![]()
![]()