- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите- към женския пол
Как бихте приели, ако някой си качи пожелание към вас на сайта си и го видите за първи път.
Е как да го приема - ще се зарадвам естествено![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
++Първоначално написано от GossipGirl89
Но и зависи от пожеланието.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Е тогава ще го използвам за начин за извинение?Първоначално написано от BloomF
Според мен е по-добре да й се извиниш очи в очи. ; )Първоначално написано от hitriq
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Любов по нета е готино да нпраиш на клипче да и кажеш кво чувстваш но Извинение според мен в очите![]()
Бих се зарадвала естествено, но след като става въпрос за извинение, наистина е най- добре очи в очи..![]()
Първоначално написано от Lolitta
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ще се почувствам добре!Първоначално написано от hitriq
Предполагам, че ще се зарадвам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
nicolepcd
Ще си помисля че съм се забъркала с ебати пусиото, които не може да ми каже квото иска в очите и има нужда от посредник в отношенията си с мен, било то и някъв сайт
Аз не бих се зарадвала.
Каквото и ще да е.
С добро, с лошо - НЕ!
Смисъл, ако е решил д ами каже нещо, независимо какво, и е решил начина да не е лице в лице, просто толкова по-зле за него. Ще ми падне в очите съвсем сериозно.
Ако ще вътре д апише колко за сладка, красива и т.н. ме има,...
Смисъл, ако е нещо, което не ми е казвал преди и за сефте го прочета в интернет страница.. еми извинявай![]()
![]()
![]()
![]()