- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли шанс според вас ?
Влюбен съм в една колежка . И за това в виновна тя ,смисъл не аз тръгнах да я свалям ,а по скоро тя . В последствие ми казва ,че скоро е скъсала с приятеля си и мн била привързана към него . Аз станах любопитен колко са ходили и се оказа ,че 2 месеца само са били заедно . Освен това ми каза ,че преди него била сама цели 2 години . Вчера онзи й се обадил и тя веднага стана по студена с мене . А иначе може да се каже ,че имахме няколко сладки нощи заедно . Все ми повтаряше ,че сега не можела да ми даде нищо по серизоно и била наранена , но си личи че има немалък интерес към мен .
Та моля ви дайте мнение как да изместя онзи ,който е с нея и дали имам шанс изобщо?!
![]()
Според мен може да пробваш ...това че не искала нищо сериозно да не те притеснява...имах подобна ситуация (но в моя случай с бифшия са били 2г.)...а в твоя случай е два месеца ...което както и да го гледам е нищо.Първоначално написано от smith88
Та кани я на кафе , виждайте се по често и така ,обаждай и се![]()
Може би чрез теб е искала да забрави бившия си приятел, но може и да не е така... Най-добре говори с нея![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Тва тръгнах да пишаПървоначално написано от tqnko
![]()
бее.. 2 месеца не са толко много.. може би е толкова привързана към него.. щото е била много време сама преди тва.. незнам опитай се по някакъв начин.. излез с нея ако е възможно.. накарай я да се чувства добре с теб.. и може би ще се замисли .. нз![]()
Еми според мен те е използвала за удушник , щом след като ония и се е обадил и тя веднага и изстинала към тебе .. Ноо все пак се пробвай и говори с нея .. Нищо не губиш , нали ?
Actions speaks louder then words .. >.<
Не си давай сам напразни надежди!Първоначално написано от smith88
Това е то.
3а любов трябват двама.
Момичето щом не и е до това сега,няма да ти се получат нещата.По-добре не й досаждай много много,эа да не си отрежеш пътищата тотално.
[size=7][b][u]fosse cos
Ami mnogo momicheta obichat da si igraqt s mom4etat i kato gi swalqt we4e ne im e interesno ( ne 4e pri was mujete ne e taka de) ...nedei da se samozablujdawa6 ne moje6 da si siguren 4e ima ne6to seriozno kum teb. Moqt suwet e da opoznaesh momi4eto, da widi6 6to za 4owek e i posle si preceni kak da deistwa6 (: Uspeh! ;]]
ddz az o6te nqmam takiva problemi vsi4ki mi puskat![]()
И ти като загорял тийн не отказваш на момата. Абе да не сте в съда че има виновни и невинни?Първоначално написано от smith88
Грешка. Теб какво те бърка бившия/ите и? В момента ти си с нея, не я връщай назад.Първоначално написано от smith88
Нормално. Ти не си я впечатлил по никакъв начин.Първоначално написано от smith88
Ем..съвсем нормално, драги. Жените са по чувствителни и по-лесно раними, или поне по-често го показватПървоначално написано от smith88
Хващаш лопатата отиваш до него и бой докато не можеш да разпознаеш какво е.Първоначално написано от smith88
Сега сеиозно - шанс имаш ако се покажеш по-класен от другия. Трябва да покажеш няколко качества, които са важни за девойката а другия ги няма. Иначе не.
Абе с една дума стани за нея най-добрия. Не мога да ти помогна повече, защото нищичко на знам за девойчето.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
остави я да диша.. в смисъл не я търси... дай й време да разбере, с кой иска да бъде... и ако ти си човека съм сигурна, че тя ще те потърси![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]