Цитирай Първоначално написано от smith88
Влюбен съм в една колежка . И за това в виновна тя ,смисъл не аз тръгнах да я свалям ,а по скоро тя .
И ти като загорял тийн не отказваш на момата. Абе да не сте в съда че има виновни и невинни?
В последствие ми казва ,че скоро е скъсала с приятеля си и мн била привързана към него . Аз станах любопитен колко са ходили и се оказа ,че 2 месеца само са били заедно .
Грешка. Теб какво те бърка бившия/ите и? В момента ти си с нея, не я връщай назад.
Освен това ми каза ,че преди него била сама цели 2 години . Вчера онзи й се обадил и тя веднага стана по студена с мене .
Нормално. Ти не си я впечатлил по никакъв начин.
А иначе може да се каже ,че имахме няколко сладки нощи заедно . Все ми повтаряше ,че сега не можела да ми даде нищо по серизоно и била наранена , но си личи че има немалък интерес към мен .
Ем..съвсем нормално, драги. Жените са по чувствителни и по-лесно раними, или поне по-често го показват
Та моля ви дайте мнение как да изместя онзи ,който е с нея и дали имам шанс изобщо?!
Хващаш лопатата отиваш до него и бой докато не можеш да разпознаеш какво е.

Сега сеиозно - шанс имаш ако се покажеш по-класен от другия. Трябва да покажеш няколко качества, които са важни за девойката а другия ги няма. Иначе не.

Абе с една дума стани за нея най-добрия. Не мога да ти помогна повече, защото нищичко на знам за девойчето.