- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете мнението си . . .
Искам да ви попитам харесва ли ви по време на секс да си говорите мръсни работи ?
А към момичетата възбуждате ли се ако промерно момчето ви нарича курво и тем подобни ?
Извинявам се ако повтарям темата![]()
Не ме възбужда да говоря мръсотии или тя на мен.Предпочитам мили думички и еротични шепнения в ушенцето.
Дам възбуждащо е като си говорим.... мръсни работи....ама баш пък "курво" тя ще е някой проЗта.... дето ще търпи... някой да й кажи "курва" и тя да стой да се ебе...
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз много обичам да ми говори мръсотии,полудявам направо![]()
И свършвам дооста по-бързо![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от x3eme
![]()
++1Първоначално написано от x3eme
БлЯя..БлЯ...
Първоначално написано от vikito1994
+1!!!Първоначално написано от HipHopBlond
Да не сме се запознали на някоя магистрала,че да ме нарича к*рва?!![]()
Не мисля, че ще се чувствам поласкана ако ме нарече курва.Напротив, дори ще се обидя. .
курва не,но някви хубави неща да
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от DevilWish
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
едно е да си говорите мръсотии, друго е да се обиждате и ругаете
Определено не![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Абсолютно +1Първоначално написано от LovelyGirl
Макар, че аз съм по-големия мръсник, ама ми се иска и тя се изразява повече, че от нейната устица ще е лудо![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз съм на това мнение еротичните нашепвания много повече възбуждат отколкота груби изрази но всеки според вкуса му :PПървоначално написано от x3eme
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
ем чак да ме нарича курво не .. нещо по миличко или мръснишко![]()
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Първоначално написано от b3byl1nka
+Първоначално написано от AlokiNn
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
НЕ! Колкото и да е бурен секса, то пък тва ебати..малко са момичетата, на които им става приятно да ги засипват с обиди, да им се каже: "Кучко, ще сцепа",а те да се кефят.. и т.н., phah се1 е някоя курва..Тука трябва да си някой садо-мазо манияк, за да не се обидиш
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Първоначално написано от InVic7us
![]()
п.п. аз ползвам изрази от руда на "палавнице и подобни.." но без никакви обиди ..![]()
Нещо по- мръснишко би ми харесало, но чак вече изрази от рода на: Шш курво шти сцепа шундата, определено няма да ме възбуди![]()
![]()
К***О не звучи никак възбуждащо
дори бих казала че е доста вулгарна дума
за хора които наистина се обичат и си говорят това по
време на секс.
Не мисля,че К***О е точно думата за изразяване на чуствата![]()
Ако на мен приятеля ми каже нещо подобно(което не мога да си представя и едва ли ще стане) да си грабва нещата и да ми се маха от главата
![]()
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!