.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: WPW синдром

Повече от фен Аватара на mkio

WPW синдром

Здравейте на всички! :P Имам синдром на Волф-Паркинсон-Уайт(WPW). Този синдром представлява допълнителен проводен път в сърцето, който отвежда импулсите не където трявба и предизвиква тахикардии(учестен пулс). Това заболяване е вродено, но за него има лечение Лечението представлява една медицинка манипулация-нарича се аблация, при която през вените на краката се вкарват катетри, които стигат до сърцето и премахват този допълнителен проводен път чрез високочестотен ток-тоест изгарят го Интересува ме има ли други такива хора като мен, които са претърпели такава процедура, или им предстои да претърпят На мен лично ми предстои! Споделете и кажете трябва ли да се притеснявам

Oле майко божия мила! Искренно ти желая късмет!

Re: WPW синдром

Цитирай Първоначално написано от mkio
    Здравейте на всички! :P Имам синдром на Волф-Паркинсон-Уайт(WPW). Този синдром представлява допълнителен проводен път в сърцето, който отвежда импулсите не където трявба и предизвиква тахикардии(учестен пулс). Това заболяване е вродено, но за него има лечение Лечението представлява една медицинка манипулация-нарича се аблация, при която през вените на краката се вкарват катетри, които стигат до сърцето и премахват този допълнителен проводен път чрез високочестотен ток-тоест изгарят го Интересува ме има ли други такива хора като мен, които са претърпели такава процедура, или им предстои да претърпят На мен лично ми предстои! Споделете и кажете трябва ли да се притеснявам
    Снощи гледах "Анатомията на Грей" и имаше същия случай..само дето на човека му отвориха гръдния кош...НЕ ТЕ ПЛАША. Просто той имаше големи проблеми с сърцето и за това го отвориха...

Искренно ти желая късмет. Мене преди време ми вадиха вени и чужди тела от главата..с упойка нищо не усещах..,но при тебе е по-сложна операцията и би трябвало да си под пълна упойка..

Късмет и плавно преминаване на операцията.

Всъшност това не е толкова страшно, колкото звучи-прави се с местна упойка само на мястото, където се слагат катетрите! По време на процедурата, защото това не е операция, си в пълно съзнание и си разговаряш с докторите! Иначе много благодаря за подкрепата! В такива моменти една проста думичка като желая ти успех може чудеса да направи с психиката!

Всъшност това не е толкова страшно, колкото звучи-прави се с местна упойка само на мястото, където се слагат катетрите! По време на процедурата, защото това не е операция, си в пълно съзнание и си разговаряш с докторите! Иначе много благодаря за подкрепата! В такива моменти една проста думичка като желая ти успех може чудеса да направи с психиката!
    Знам от личен опит..днес ме изтормозиха ,като ми извадиха нерва без упойка..

Щом не е толкова страшно..само едно Безболезнено преминаване на операийката и късмет

Прав си.Не мога да се сетя как се казваше процедурата...с "А" почваше,ако не се лъжа....гррр

Кога ще е "големият ден"

Ако е в София..може и да се надигна да дойда за подкрепа.
    Или поне 1 СМС ще пратя

В София е на 1 Април! К`во ли ще се лъжеме с доктора! И подкрепа не отказвам! Едно приятелско потупване по гърба!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами.. мога да ти пожелая успешно преминаваме през всички етапи на процедурата. И спокойно..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Успех!

Супер фен
    Абе няма от какво да се притесняваш.Тая техника е вече усъвършенствана.След манипулацията ще следят всички параметри на мониторите.По-добре да я минеш отколкото цял живот с рискове от сърдечна аритмия и внезапна смърт при сегашното положение.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ей най-искрено ти пожелавам успех и бързо оправяне!!!

Град
    Sofia
    Не се притеснявай. Няма нищо страшно. Наистина упойката е само местна в крака. Пави се от вътрешната страна на десния крак до тестисите и пениса. По принцип има 3 монитора и на тях гледаш къде бъркат. Това е най страшното.
    На един приятел баща му го оперираха по този начин и операцията мина много бързо. На следващия ден го изписаха. Най важното по време на операцията е да си спокоен и да не се притесняваш. Знаеш какво ще ти правят, знаеш че няма да боли, знаеш че операцията е без никакъв риск така, че може да си спокоен.

На колко години и от къде си ? В коя болница ще те оперират - Чирков ?

uspeh i ot men batka

Град
    София
    Не е страшно, но проблемът е да не получиш инфаркт по време на операцията, защото пулса и кръвното се вдигат много. Като си под местна упойка е опасно. Дано премине всичко добре и да се похвалиш после.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    в света на приключенията ..
    Похвали се как мина процедурата
    Е... вече са минали 11 дена

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: WPW синдром

ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

по принцип това е много добре отработен протокол, грамотно следван не носи капитални рискове и при залягане по темата - на правнуците ще разтягаш легенди за "страшната операция" при която "само Твоята воля" те е спасил/а да ги има Тях

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Всичко ме заболя като прочетох, как ще протече операцията. Дано всичко е минало добре и без усложнения !

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си