.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: дали може

Град
    Видин
    Принципно кучетата са по свестни по повечето хора..странно но факт
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Принципно кучетата са по свестни по повечето хора..странно но факт
    Мхм,ама на доста хора им пречат,аз давам всичко за моето куче,даже убивам и човек,съвсем сериозно

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    В цивилизованите държави имат пари да се справят с проблема цивилизовано, ние нямаме излишни пари, които да даваме за кучета,а и никой не е казал, че ще се справяме с тях като ги дерем живи.
    Когато човек започне да убива (по каквито и да е причини) се отнасят към него като към убиец, не виждам, защо кучетата трябва да правят изключение.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    В цивилизованите държави имат пари да се справят с проблема цивилизовано, ние нямаме излишни пари, които да даваме за кучета,а и никой не е казал, че ще се справяме с тях като ги дерем живи.
    Когато човек започне да убива (по каквито и да е причини) се отнасят към него като към убиец, не виждам, защо кучетата трябва да правят изключение.
    Има пари за всичко,отделен е върпоса,че никой не се интересува,ето затова държавата в това положение,никой не се интересува от нищо,няма общество и обществено мнение и така,всичко тръгва от малките неща,котки,кучета и след това хора!!!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Аз определено силно се интересувам и имам мнение - трябва да се приспят с по една инжекция, а след това като се появяват тук таме да се кастрират и прибират. В момента са твърде много в София приюти за приюти.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    Има пари за всичко,отделен е върпоса,че никой не се интересува,ето затова държавата в това положение,никой не се интересува от нищо,няма общество и обществено мнение и така,всичко тръгва от малките неща,котки,кучета и след това хора!!!
    Офф,точно пък ти недей да говориш за общество и кой колко го интересува!
    Хванала си партакешите на майната си и раздава оценки за българското общество.
    В една друга тема по-рано доказа колко те е грижа за България...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Кучетата много обичат предницата на колата ми!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си