.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Град
    Видин

Да живеят осквернителите на гробове !

http://badgad.net/?p=512

Обичаме ви !
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    яко бой за тея кюнци

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    на съпун даеба и циганите грозни
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен
    Град
    Своге
    Тва е лошото,че винаги ходят в групичка,единни са,мамицата им!Иначе с удоволствие ,в подходящия момент бих цепнала главичката някое мангалче...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Абсолютна простащина и липса на всякакъв морал ... отврат

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Тва е лошото,че винаги ходят в групичка,единни са,мамицата им!Иначе с удоволствие ,в подходящия момент бих цепнала главичката някое мангалче...
    ец, ец

Прасета да ги изнасилят-анално и брутално.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Аз не съм чула новина,която да започва с "роми" или "цигани" и тя да е добра.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Моралния опадък на България.
    От нищо не се учудвам вече.
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Varna
    haha обичаме ги ами квото и име да сложим на темата ще бъде заключена ,щот мачока се обижда ... явно или той,или мама ,или тате са една рода с тия от клипчето ^^ Мачок ако това се случеше на гроба на твой роднина или приятел ?

^Даймънд, ше получиш бан 100 %

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MentallyBlind
    ^Даймънд, ше получиш бан 100 %
    аха ... и кво ,това ще промени ли мачока ,ще промени ли мен ,ще промени ли положението в България ?? Мисля че не на дали е такъв идиот ,че да ме бане хахаха пък и се чудя къф му беше проблема ... толкоз време си пишехме тук без никаф модеаторски контрол ,сякви индивиди се изредиха ,тука 10 човека сме си редовните ... кво го ебе кво си пишем нз

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Колкото и да не ми е приятно, в крайна сметка сме задължени да ги заключваме. Това все пак е медия, с крайно ниска възрастова граница на посещение. Нациските и расистките изяви и подтикване към насилие, побоища и смърт (независимо към какви точно хора) са наказуеми спрямо законите на РБ, а ние ще търпим големи глоби от регулаторите ако си позволим да станем трибуна на такива.

За това си псувайте и си пребивайте който искате, но НЕ го афиширайте тук. Аз и да искам, не мога да ви пригласям на тази територия, най-малкото през администраторски акаунт. То се иска малко акъл да се досети човек.
    Щото вие може да си псувате и да ми слагате свастики по форума, само че после мен ще ме глобяват и разследват за това, че на тази територия за която отговорям се извършват незаконни действия С мое позволение.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Не винаги спокс ... една вечер попаднах на мангали дето се бяха прегърнали от страх в тъмното!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Wonderland
    Този етнос е:ненужен,паразитен,необра ован,дразнещ,напаст,хлебар ки!

Град
    Страстно село. :D
    Това е провокация, за да се предизвика ненужен обществен скандал и последвали го протести.

интересно защо едно време не са имали това самочувствие...много им е пораснала работата... мислят си е са безсмъртни че всичко могат да правят..
    те дори незнаят какво е да изкарват пари като нормален човек.. те са без образование
    добре да имат пари предпочитат изерията..това са техните обичаи и секс деца секс деца после....
    на входа на софия от калотина МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ Е80... точно на входа на софия цял катун фургони всеки от тях с по две сателитни чинии, чисто нов тротоар е на парчета даже и липсва, придвижват се с каруци и коне ( като прилагат насилие срещу тях), целят наши и чижди тирове и коли с камъни ( а цяло лято като има международни коли километрични опашки с чужденци после какво мнение ще си имат отвън за нас), веднъж докато си пътувах беше много топло и беше отворен прозорецът на автобуса а тея мангали перяха килими на липсващия тротоар и малките деца на по 12 години ждигнаха марку4а и напълниха автобуса с вода оляка всики хора...
    тея деца виждат мизеряа на родителите си виждат насилието и въпреки това те са неамбициозни да се измъкнат от там ... озлобени са към света .. не могат да обичат...
    на същото място деца на по 2 годинки ми въртяха среден пръст
    нямам думи
    докато поправяха тротоара мостът до катуна нямаше ре6етки ималки деца си тичаха по него
    реката до тях е пъкна с боклук няклко пъти е заривано с пръст дори последния път имаше ламаринени ограждения за да не изхвърлят св там .. е сега .. минали са око 8-9 месеца.. половината ограда липсва познайте къде е.......
    същото е и положението с бул. константин величков както и мноог мноого други места....
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Току що казаха, че тези (няма да кажа какви, защото трябва да наредя няколко реда с цинизми) живеят в село Опълченско.
    Ако някои от този форум (националисти, скинари, шовинисти и други пичове) са в Южна България, или някъде близо до това село си мисля, че може да се организира екскурзия с цел оглед на местните природни забележителности.
    Понеже трябва да сме етнически толерантни ще кажа, че тази екскурзия няма да включва пребиване, (ако може) пречукване на изродчета и други морални удоволствия.
    Кхъ-кхъм.
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Току що казаха, че тези (няма да кажа какви, защото трябва да наредя няколко реда с цинизми) живеят в село Опълченско.
    Ако някои от този форум (националисти, скинари, шовинисти и други пичове) са в Южна България, или някъде близо до това село си мисля, че може да се организира екскурзия с цел оглед на местните природни забележителности.
    Понеже трябва да сме етнически толерантни ще кажа, че тази екскурзия няма да включва пребиване, (ако може) пречукване на изродчета и други морални удоволствия.
    Кхъ-кхъм.
    Аз съм в Южна България, но въпросното село нищо не ми говори и нямам представа колко далече или близо се намира от Пловдив и Пловдивско въобще можеби.
    Иначе се чудя къде е полицията за пореден път... При положение, че въпросните олигофренчета-мангалчета са снимали клип и физиономиите им се виждат. При това положение могат да ги намерят за часове, но нали в крайна сметка сме "толерантна" държава, та се надявам заради тази "толерантност" поне този път въпросните типове от "ромски" произход не бъдат оставени без последствие след въпросното кощунствено дело.
    Това е провокация, за да се предизвика ненужен обществен скандал и последвали го протести.
    Еми нормално, то остава и да не протестираме срещу въпросното "дело". И тези мангалчета съвсем, ама съвсем умишлено са направили същото това деяние, защото много добре знаят как ще реагираме обикновените българи и в същото време знаят как ще се скатае за пореден път българската полиция... Макари да ми се иска да вярвам, че поне този път дори със закъснение ще си свършат работата и ще ги спипат.
    Иначе това е вариант- да се организира някаква подписка, някакъв протест за да се предизвика действие на органите на реда, които да открият и заловят тези престъпници.

По Нова тв (представяте ли си?!) казаха, че са хванали тези изродчета.
    Което в превод, защото трябва да си превеждаме какво казват по пропагандните телевизии значи, че:
    1.изродчетата ще бъдат пуснати веднага.Най-много да ги потупат поощрително по рамото и Първанов да им даде орден "Стара планина".
    2.Ще им кажат:"Аферим, машала, другия път, аркадаши, бъдете по-брутални с гробовете на гяурите, само гледайте да не си снимате физиономиите, че току виж дойдат някои гяури с бухалки или Молотов".

Мисля си, ако бяхме една държава с по-строги закони, тия вече да висяха на някой клон.Или евентуално да отидат на стадиона, ама не да гледат футболно дерби.

Пращя от етническа толерантност, никой не може да го оспори
    Слушайте мама и тате!

"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!"

Град
    Wonderland
    Мръсни манговци,за такива трябва кастрация за да не разпространяват вредните си гени никъде,абе може всичките да се кастрират според мен

Ако някой е мислил че Хитлер е луд да ми каже тези какви са...

Ето вижда се кой подклажда етническа нетърпимост в страната.
    Дегенератите поругали българските гробове, следва да бъдат наказани съгласно мюсюлманските закони.

щом са в нашата държава тряба да ги накажат по нашите закони

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си