- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- цикъл-ужасни болки в корема
Аз хапчета не пия, но пушенето на трева много помага.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
мене ме боли невъобразимо коремацялата треперя,повръщами се,гади ми се,не ми се стои,не ми се лежи
ако не изпия един Аулин или Нимезил направо ме пиете умряла....
![]()
![]()
Nurofen i Aolin.Редувам ги за да не ми привикне организма към някое от двете.
Не, не е всеки път силна.. този път само ме болеше толкова.. аз дори рядко ме боли корема като съм в цикъл.. но оня ден направо се превивах от болки ..
Аулин и Нимезил съдържат едно и също вещество и са много силни болкоуспокояващи и наистина помагат,но не е препоръчително да пиеш повече от едно прахче на ден.Аз когато ме боли корема пия Нимезил и нямам никакви проблеми до 15 мин след като го изпия не усещам никаква болка![]()
![]()
стискам зъби само веднъж пих нещо дето баба ми го даде и ми мина ама иначе не пия майка казва да взимам аналгин но щяло да тече повече но винаги се опъвам
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
pii Aulin na sestra mi i pomaga da se otpusne i da zaspi
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Мене много ме боли и винаги ми е като река и пия едни хапчета дицинон те са за намаляване то не се издържа.А това дето си слагате топли бутилки и одеала е много погрешно и ще ви кажа защо.Защото от топлото кръвоносните съдове се разширяват и менструацията ви става ужасно силна.Така,че ви съветвам да не слагате топлите неща по коремите докато сте неразположени.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
На мен само спазмалгон ми помага![]()
az piq spazmalgon ...pomaga za malko i to samo pritapqva bolkata. Predi nqmax takiva problemi no ot kakto pravq po redovno sex i mi se naloji da piq Escapelle izpitvam adski bolki .. nqkoi spomnq li si kak mu e bilo predi da po4ne da vodi polov jivot i ne, za6toto mai ima izvesna razlika![]()
Един секс ден преди да ви дойде или точно на деня и боката се затъпява
аулин за такива болки едва лиПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Аулин. Безотказно действие, или поне при мен.
Най-накрая един разумен глас по темата за бабешките лекове.Първоначално написано от kitty9410
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пиеш Но Шпа, после лягаш и се завиваш... Затопляш си корема( може и с шише топла вода) и се свиваш на топка. Не е зле да си вземаш от време на време вана, когато имаш болки. Хем освежава, хем затопля...![]()
може и да не е хубаво, но лично мен не ме успокоява докато не пия Хексалгин и не си сложа топла вода на корема !Първоначално написано от kalpazanka
При мен болката е нетърпима. Повръщане, пребледняване, припадане, рев, нищо не помага.Но имаше период, в който пих по 2 литра вода всеки ден и въобще не ме боля, когато ми дойде.
И аз пия No-Spa и си ми помага доста, но пък не ме боли толкова силно, а на никоя от приятелките ми не й става по-добре от него. Шанс.![]()
Първоначално написано от Treselle
![]()
![]()
На мен сега ми помага най-вече Аулин обаче той е много силен .. И съм чувала специално за тия хапчета за менструални болки след време спират да действат след примерно няколко месеца употреба и даже с едни хапчета така ми се случи. За 5 минс ми минаваше от тях но след 4-5 месеца вече не ми действаха![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ооох като чета някой какви проблеми имат...ужас !! .. Аз пия аналгинче и за половин час ми минава..радвам се , че поне не ме боли всеки месец..някой път ме пропуска и даже е много лек и едва усещащ се период..![]()
аз нищо не съм пила шот много рядко ме боли и не е селна болката ( за мой късмет) ама иначе некви фр са ми казвали ,че пият и те ношпа , нурофен , спазмалгон
![]()