.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Повече от фен
    Аз хапчета не пия, но пушенето на трева много помага.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    мене ме боли невъобразимо корема цялата треперя,повръщами се,гади ми се,не ми се стои,не ми се лежи ако не изпия един Аулин или Нимезил направо ме пиете умряла....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Когато това се случи, седя с електрическо одеало на корема и пия Аулин. Просто болката е доста силна.
    Ако е по-лека, но-шпа ми помага.

Ако всеки път те боли адски силно, това си е проблем. Мисля, че трябва да се консултираш с гинеколог.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Nurofen i Aolin.Редувам ги за да не ми привикне организма към някое от двете.

Град
    Елхово
    Не, не е всеки път силна.. този път само ме болеше толкова.. аз дори рядко ме боли корема като съм в цикъл.. но оня ден направо се превивах от болки ..

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Аулин и Нимезил съдържат едно и също вещество и са много силни болкоуспокояващи и наистина помагат,но не е препоръчително да пиеш повече от едно прахче на ден.Аз когато ме боли корема пия Нимезил и нямам никакви проблеми до 15 мин след като го изпия не усещам никаква болка
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

стискам зъби само веднъж пих нещо дето баба ми го даде и ми мина ама иначе не пия майка казва да взимам аналгин но щяло да тече повече но винаги се опъвам
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    На мен само спазмалгон ми помага.
    Пробвай и с аулин или бусколизин.
    Аулин ...
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

pii Aulin na sestra mi i pomaga da se otpusne i da zaspi
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Мене много ме боли и винаги ми е като река и пия едни хапчета дицинон те са за намаляване то не се издържа.А това дето си слагате топли бутилки и одеала е много погрешно и ще ви кажа защо.Защото от топлото кръвоносните съдове се разширяват и менструацията ви става ужасно силна.Така,че ви съветвам да не слагате топлите неща по коремите докато сте неразположени.
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    Варна
    На мен само спазмалгон ми помага

az piq spazmalgon ...pomaga za malko i to samo pritapqva bolkata. Predi nqmax takiva problemi no ot kakto pravq po redovno sex i mi se naloji da piq Escapelle izpitvam adski bolki .. nqkoi spomnq li si kak mu e bilo predi da po4ne da vodi polov jivot i ne, za6toto mai ima izvesna razlika

Супер фен Аватара на Shia
    Един секс ден преди да ви дойде или точно на деня и боката се затъпява

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    На мен само спазмалгон ми помага.
    Пробвай и с аулин или бусколизин.
    аулин за такива болки едва ли
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Аулин. Безотказно действие, или поне при мен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    Мене много ме боли и винаги ми е като река и пия едни хапчета дицинон те са за намаляване то не се издържа.А това дето си слагате топли бутилки и одеала е много погрешно и ще ви кажа защо.Защото от топлото кръвоносните съдове се разширяват и менструацията ви става ужасно силна.Така,че ви съветвам да не слагате топлите неща по коремите докато сте неразположени.
    Най-накрая един разумен глас по темата за бабешките лекове.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Пиеш Но Шпа, после лягаш и се завиваш... Затопляш си корема( може и с шише топла вода) и се свиваш на топка. Не е зле да си вземаш от време на време вана, когато имаш болки. Хем освежава, хем затопля...

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    Най-накрая един разумен глас по темата за бабешките лекове.
    може и да не е хубаво, но лично мен не ме успокоява докато не пия Хексалгин и не си сложа топла вода на корема !

При мен болката е нетърпима. Повръщане, пребледняване, припадане, рев, нищо не помага. Но имаше период, в който пих по 2 литра вода всеки ден и въобще не ме боля, когато ми дойде.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И аз пия No-Spa и си ми помага доста, но пък не ме боли толкова силно, а на никоя от приятелките ми не й става по-добре от него. Шанс.

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Нурофен

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Treselle
    Само не прекалявайте - аз след бусколизин, спазмалгон и аулин буквално се надрусах. Идиотското е, че не си чувствах ръцете, а продължаваше да ме боли....

На мен сега ми помага най-вече Аулин обаче той е много силен .. И съм чувала специално за тия хапчета за менструални болки след време спират да действат след примерно няколко месеца употреба и даже с едни хапчета така ми се случи. За 5 минс ми минаваше от тях но след 4-5 месеца вече не ми действаха
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    Ооох като чета някой какви проблеми имат...ужас !! .. Аз пия аналгинче и за половин час ми минава..радвам се , че поне не ме боли всеки месец..някой път ме пропуска и даже е много лек и едва усещащ се период..

аз нищо не съм пила шот много рядко ме боли и не е селна болката ( за мой късмет ) ама иначе некви фр са ми казвали ,че пият и те ношпа , нурофен , спазмалгон

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    само аулин ми помага
    имаше едни хапчета...солпадейн май бяха, и ги пих няколко месеца и ми помагаха..и после спряха да ми помагат ;/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си