.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Мен не ме боли. Твърде рядко се случва (сигурно веднъж в годината), а болката е минимална.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Ем аз квото и да пия не ми помага. Първите 2-3 дена съм на легло с яко повръщане и страшни болки... И пак аз съм окей ама имам приятелка на която пък и продължава 2 седмици ... :/ тва да си жена е много гадно ...
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

еми тва е да си жена..
    при мен винаги болките са ужасни, не знам как издържам..
    аз пия нурофен, спазмалгона спря да ми помага отдавна.. понякога и Аулин пия, но не прекалявайте с него понеже е доста силен..
    everybody lies !

На мен вищо не ми помага. Опитала съм 101 вида обезболяващи - никакъв ефект. Първите два-три дни е някакъв ужас. Имам чувството, че някой ми вади вътрешностите бавно с лъжичка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

ако с анаистина мн силно болките отиди на преглед аз отидох гледа ме бърка ми там после ме гледа на видеозон ,но от тези които слага презерватив на едно и ми го пъха да види вътрешно органите ,аз бях мн зле сега нз как ще съм де като ми дойде повръщам първите 3 дена не мога да се вдигна от леглото прбеледняване повръщане до стомашни сокове ,охкания пъшкания вдигам тука целия апартамент и ми изписаха противозачатачни нямало др какво ,защото те са на хормонална основа ,вече и те ако не помагат на инжекции ако не успокоят болката ..така ,че ако е наистина мн мн силна и от дълго време се ходи на лекар.

толкова ме боли,че цялата започвам да треперя и почти припадам.Помагат ми аулин и спазмалгон,но най-вече аулин.Не мога без него направо умирам от болка.

Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to
    толкова ме боли,че цялата започвам да треперя и почти припадам.Помагат ми аулин и спазмалгон,но най-вече аулин.Не мога без него направо умирам от болка.
    аз съм така цялото тяло се сковава на леглото р1цете ми застават така както са седели положение и очите ми ще кажеш ще с еобърнат да охкам .пъшкам и студена пот ...това са частични припадаци леки ми казаха ...на нервна почва е при невролог се ходело хах ,но не съм отишла обиколих най-разлини генеколози послендо ходих при един от най-добрите казват на частно и каза няма друго противозачатъчни се поият ,защото има нарушение някакво хормонално явно ,а те са хормонални хапчета ,които да уравновесят дисбаланса,и сега средата на месеца чакам да ми доиде ще видя как е ,и следващия като мина втората опаковка.

моите болки са поносими не са кой знае какви ... но ми помага нурофен / нош-па

аз пия Спазмалгон и ми помага но съм пробвала и no-spa... не премахва болката напълно но се търпи иначе съм на легло

Град
    Русе
    На мен но шпа, бускулизин, нурофен, аналгин, парацетамол, спазмалгон нищо не ми помага боли ме много ако не е стомаха ще е кръста.Попринцип най-много ме боли главата имам страшно главоболие и след като веднъж пих поне 4 хапчета и продължаваше да ме боли супер силно се отказах да пия каквото и да е.Вече не лапвам никакво хапче боли ме боли ме ден-два и на третия вече съм добре.

Супер фен Аватара на cyclops
    Профинид на свещички - минава много бързо и не прецаква стомаха

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    ако с анаистина мн силно болките отиди на преглед аз отидох гледа ме бърка ми там после ме гледа на видеозон ,но от тези които слага презерватив на едно и ми го пъха да види вътрешно органите ,аз бях мн зле сега нз как ще съм де като ми дойде повръщам първите 3 дена не мога да се вдигна от леглото прбеледняване повръщане до стомашни сокове ,охкания пъшкания вдигам тука целия апартамент и ми изписаха противозачатачни нямало др какво ,защото те са на хормонална основа ,вече и те ако не помагат на инжекции ако не успокоят болката ..така ,че ако е наистина мн мн силна и от дълго време се ходи на лекар.

Нетърпими болки съм имала само в 6ти клас,ама тогава имах чувството,че съм получила кръвоизлив ;д ...
    Помага ми но-шпа,но рядко ме боли корема
    Шофирай разумно - стигни жив!

спазмалгон и нош-па
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ако е наистина мн мн силна и от дълго време се ходи на лекар.
    На мен нищо конкретно не ми казаха. И гинеколог съм питала, и личната лекарка - до организъм си било.
    Ама аз се побърквам. Буквално! Всеки месец са адските болки, не мога да си намеря място, повръщам, случвало ми се е дори да колабирам. Никакви хапчета не ми помагат вече, защото дълго време съм пила какви ли не обезболяващи и просто не ми действат. Вече не знам какво да правя...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    ако е наистина мн мн силна и от дълго време се ходи на лекар.
    На мен нищо конкретно не ми казаха. И гинеколог съм питала, и личната лекарка - до организъм си било.
    Ама аз се побърквам. Буквално! Всеки месец са адските болки, не мога да си намеря място, повръщам, случвало ми се е дори да колабирам. Никакви хапчета не ми помагат вече, защото дълго време съм пила какви ли не обезболяващи и просто не ми действат. Вече не знам какво да правя...
    дам и аз бях така и затова последното вече е сега пия противозачатъчни ,защото те са на хормонална основа няма друго псоелдния вариант вече остава после ако не помагат инжекции.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз също имам ужасни болки в корема и кръста ,когато съм неразположена.Ходих на гинеколог,защото помислиха ,че имам някаква киста .Но не се оказа прави (слава богу) и ми предписаха едни прахчета,които се разтварят във вода за облекчаване на болките,но още не съм си ги взела...не мисля ,че ще има някакъв ефект от тях .
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на p0lina
    Ами каквото ми е под ръка, но попринцип бусколизин, спазмалгон или нурофен.. Имам болки, но както чета отговорите на : dydka , bonbon4e_to нямам си напредстава колко е гадно понеже при мен не е толкова зле, но аз не търпя попринцип на болка и ви съчувствам
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Град
    Варна
    Опитайте - Кокстрал ! Мен ме боли ужассннннннооооо ! Припадала съм, гълтала съм обезболяващи с шепата - не помагаха! Но това хапче прави чудеса !!! Докато усетя ,че ме боли гълтам едно и вс е наред.
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

От както ми е дошло не е имало нито един случай да не ме боли зверски много корем. В повечето случаи като съм на училище се прибирам веднага, понеже максимум час - два след като ми е дошло умирам от болки. Случвало ми се е да повръщам, а най - отвратителното е като започнат да ми се схващат крайниците - пак от болка...

Та, по темата: Пробвала съм толкова видове хапчета, но повечето нямаха резултат при мен. No spa въобще не ми помага, Кокстралът помага, но след известно време, да не говорим за бускулизин, парацетамол и тем подобни - те пък не ми действат въобще... Така че в повечето случаи пия Спазмалгон. То е единственото хапче, което може да ме поуспокои малко.
    За мен единственият действащ вариант срещу болката е Спазмалгон и сън!
    This time, this place
    Misused, mistakes.
    Too long, too late
    Who was I to make you wait?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Стара тема, но аз да си кажа. Рядко съм изпитвала толкова нетърпими болки, че да посегна към обезболяващо, но когато се случи - кетопрофен. Това нещо е прекрасно. Не е по-опасно от повечето нестероидни противовъзпалителни, но пък обезболява ефективно. Знам какво е да те боли толкова, че да повръщаш и да колабираш. Съчувствам на момичетата, които минават през това често, но нека посетят гинеколог за този проблем. Не е ок. Също някъде мярнах 14 дни цикъл о.О това пък въобще не е ок и изисква лекар.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си