- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "...и заживели щастливо до края на дните си."
Ами то е ясно кое е най-добре за теб. Ти сама си го знаеш. Но е факт, че ако те покани утре на среща и отидеш и нещата се вазвият добре ти ще отстъпиш. От друга страна няма да можеш да се отпуснеш, защото винаги ще имаш едно на ум.
Аз съм сигурна, че човек може да се промени от любов, но това си остава рядкост.
Аз на твое място бих си живяла живота , пък каквото стане. Но ако наистина ти е било много кофти преди 10 месеца и трудно си го преодоляла може би няма смисъл да рискуваш.
По-добре не си причинявай тея страдания. Едва ли се е променил.
Моят съвет е да не се връщаме към нещо минало, а да гледаме напред ;]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
струва си да преживееш мъката накрая.. аз бих възродила връзката си за още малкоо от онези изпепеляващи моменти в началото на връзката..
Хм, никакъв смисъл няма.
Връщаш се назад в развитието си.. Я карай напред, какво ще "възродяваш" миналото.. Не е кой знае колко героично да постъпиш такa... Пък за неискрен и бързо (oт)влюбващ се човек струва ли си изобщо?
Кво се излагаш пак да тръгваш с него?
И да те желае, и да не те.. щом е по-добре да не се събирате отново (а смятай че във всички положения щом веднъж си се разделил с някой няма никакъв смисъл пак да тръгвате), не се събирайте..
Преживяваш го и толкова.
Достойнство бе.. свирнал ти и ти веднага - по-добре не му връзвай.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еми щом знаеш , че не можеш да му имаш доверие можеш ли да ми кажеш какъв е смисъла да тръгваш с него ?
Actions speaks louder then words .. >.<
Ми не знам ко да ти кажа ..
От една страна да рискуваш за момента от друга не си струва като знаеш сама финала на историята ..
По-добре продължавай напред.
.!.
Sama trqbva da reshish tova nqma znachenie kakvo kazvame nie, no ako reshish da se vpusnesh v afera s nego se postarai da go promenish toest da mu pokajesh che trqbva da razchitate edin na drug ili ako si s nego budi s nego zaradi dobroto staro minalo prekarvaite si dobre dryj se leko vurvejno pokazvai mu che tova za teb ne e neshto seriozno a vryzka s koqto iskash da se zabavlqvash i da igraesh po negovite pravila ne se vlubvai ili mn privyrzvai![]()
аз ако бях на твое място щях да си прекарам още една вечер с него... въпреки, че ще ме боли... въпреки, всичко.... имала съм такива моменти... де да знам.. аз си живея на мига... на този принцип съм... и не съжалявам за нищо!
а по принцип.. всяка приказка си има своя край... от теб зависи дали той ще е добър или лош....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
или моя предишния.. т'ва беше пълен душевен мазохизъм..Първоначално написано от valdesbg
![]()
По темата: Както казваше Костадин:
Не се връщайте при бивши..
вдигнали голяма сватба за чуда и приказ и заживели дълго и щастливо до края на дните си...Разбира се тези дни се изнизвали неусетно,а заедно с тях и фрази от рода на :
-ало заспалата красавица,изпра ли ме доспехите
-Пак ли забрави да купиш тоалетна хартия тъп царски син такъв
-Поне веднъж можеше да не чистиш докато гледам рицарските турнири,поне да беше Пепеляшка,охо Пепеляшка
-Другите крале водят жените си през 9 планини в 10та,а ти само някакви модерни суперскоростни каляски си купуваш и ме лъжеш,че са били тикви.
-Докато аз съм на командировка и убивам поредния дракон ти тука ми се въргаляш с 7 мъже!Поне си намери по-добро оправдание от това,че като са джуджета се броят за 3
и т.н. но все пак какво е една приказка без скандали,та нали няма да е интересна на слушателите
отплеснах се от темата,но заглавието емн сладурско,но иначе това е на-голямата грешка да се връщаш при бивш каквото е било-било,запази хубавите спомени,а не опропастявай и тях...Казвам го от мичен опит![]()
Я кажи ко било. И май аз тръбя да не се връщате при бивши. Косьо копира от мен :РПървоначално написано от myNameIsImmortal
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еххх проблемът е че той не знае какво иска.
Ще поживеем, ще видим..
Главата в торбата и кфото стане
Всико зависи от теб. Каквото и да ти кажем тук, ти ще постъпиш според чувствата си. Аз ако бях на твое място и имах чувства към дадения човек, определено бих рискувала- пък квото стане, стане. Защото бих се върнала и изживяла цялата болка от начало(щот още не съм напълно) дори за един от ония "нашите" мигове.
I know I should stop believing ... !
знам го това чувство.. гадно е.. ти си знаеш защо сте скъсали и ако мислиш че се е променил, че нещата ще са различни и няма д аимате проблеми действай.. но ако не.. недей, бъди МЪЖ![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Въпреки всичкото това двуумене всички сме наясно какво ще избереш.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Направи първото нещо което ти дойде на акъла.
Това, че после ще ти е зле, си е за после. Важното е да ти е добре СЕГА.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Само в приказките![]()
Бахти тъпия подпис имам
Тва па е най-тъпата философия евърПървоначално написано от PainMonopoly
Сега, та сега.. после реки сълзи и сополи..
Мислете малко по-разумно бе, хора, няма по-тъпо и гнусно решение от емоционалното, абсолютно заклевам се!
А и като тръгнете, например, още от 1вата седмица пак ще видиш ония нервещи нещица, дето са били причина да скъсате. Пак щ'и изскочи някоя простотия от миналото (непроменила се разбира се, и трудно подлежаща на промяна*), щ'и бърка в очите и в здравето...
*Щом на разпада на връзката ви тия черти не са се променили (предполагам не е имал воля/достатъчно желание да ги промени ЗАРАДИ теб), сега ли ще бъдат променени (от него?) Явно тогава не си е дал адекватна сметка кво трябва да промени и кво не за да останете заедно. Сега ли ще си я даде..
Мисли за сега, ама с изглед бъдещето да е благоприятно
Щото наистина няма особен смисъл да се връщаш при миналото и да (пре)повтаряш една и съща история.. никво развитие не е туй.
Се'а, тва което казаха всички и аз го мисля.. едва ли ще послушаш някого, сигурно пак ще си тръгнете. Е, от лош опит не боли глава.. т.е боли де, ама поне се облагородява човек, научава нещо.. само че защо не го научиш само теоретично.. защо ти е пак практика?![]()
Сигурно е кофти че мисля само в черно и бяло, но не мисля че една приключила вече връзка може да бъде същата като преди.. обикновено даже е лабава и предварително обречена, но ти си знаеш. Тва беше от филмираната!![]()
Много демагогстваш.
Ако не се научиш да действаш ПРАВИЛНО на мига, никога няма да разбереш що е щастие. И аз постоянно планирах, обмислях всичко, оглеждах от всички възможни ъгли, уж разумно да действам, да се предпазвам от грешки, и какво? Кюрец. Провървя ми чак като започнах да действам импулсивно.
В крайна сметка сме животни и си имаме инстинкти. Други видове имат само тях и пак успяват да оцелеят чрез тях.
Ама добре, нека е най-тъпата философия евър, пък да те видим до къде ще стигнеш така.
Някои неща са такива, каквито са. Например че почти няма случаи приключила вече връзка да е същата или по-добра, а точно обратното - по-лоша, даже по-болезнена. (И това не го пише само в Cosmo)
Супер е че споделяш опит, тва ми напомня да си помисля че има твърде много истини че да налагам своята..(e, в случая мисля че съм права)
пп. Епа аз пък само импулсивно действах преди, ама резултатът беше кюрец, както викаш.. така че явно има случаи и случаи. На мен ясно ми се показа неведнъж че да слушаш емоциите си в доста случаи е неадекватно, неправилно.
Просто мисля че в нейния случай е по-добре да не се поддава толкова на чувствата, ама тя ше си реши де.
Неслучайно натъртих ПРАВИЛНО. Кюреца при тебе вероятно е дошъл от недостатъчен житейски опит и други фактори. Да действаш импулсивно и същевременно правилно, е нещо, което се научава. С времето и с практиката.
Когато имаш 1 секунда за да реагираш за нещо, не можеш да мислиш. В такива ситуации разликата между инстинкти и мислене може да е еквивалентна на разликата между живота и смъртта.
В нейния случай има и друго. Тя казва, че е имала незабравими мигове с него, но е имало и болка. Аз лично смятам, че щом е била щастлива, страданието след това си е струвало.