.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Срамежливо момиче

Има едно момиче от училище с което сме гаджета вече от 2 седмици. тя е мн срамежлива и е постоянно заета. Излязохме 1 на среща ,вървеше страхотно и на края на срещата аз се приближих до нея тя ме погледна в очите и изведнъж си тръгна. В училище тя просто ме поглежда казва ми здрасти и ме подминава. след около 1 седмица бяхме на състезание по математика. на връщане от състезанието вървяхме заедно с 2 ма човека. Съвсем на краят на пътя и аз изостанах и мислех да я целуна за сбогом. незнам заради тези двамата или заради нещо друго пак се случи същото аз я погледнах в очите и тя ме погледна, аз се приближих до нея и изведнъж тя се одръпна и си тръгна.всяка събота и неделя тя е заета така че немога да я поканя на среща,а и е мн срамежлива и винаги върви с приятелки така че немога и да си говоря с нея на връщане защото приятелките и започват да си шушухат и хихикат и на нея и става неудобно
    немога да се държа с нея като с гадже пред други хора, даже немога да я целуна
    какво да правя

еми нали знае6, "забраненото е най-желано!" незнам дали е толква срамежлива, може би се прави на недостъпна само за да засили инереса ти към нея, според мене ако наистина я харесваш, не се отказвай и се опитай да прекараш повече време насаме с нея.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    еми нали знае6, "забраненото е най-желано!" незнам дали е толква срамежлива, може би се прави на недостъпна само за да засили инереса ти към нея, според мене ако наистина я харесваш, не се отказвай и се опитай да прекараш повече време насаме с нея.
    хаха, тва да бяга, когато ГАДЖЕТО Й се опита да я целуне, не значи, че се прави на недостъпна, а по- скоро, че досега не се е целувала и я е страх да не се изложи.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от hrisetooo_
    ММММММ според мене не се прави,щом като я погледне в очите и бяга
    Moje bi ne moje da se celuva

На колко сте ?
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    На колко сте ?
    8 и малко... Имал гаже от 2 седмици, ама тя неискала да му е гаже и да се целуват и да излизат... имаш гаже ама друг път...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    имаш гаже ама друг път...
    Има бе.Ама тя не знае.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Тцтцтц че сте ама..........Ами ако не е на 8 ами на 18 бе?Говори с нея,питай я що не ще и толкоз.Може накстина да не се е целувала и за тва да бяга.Ама то бягството не е решение
    ако е на 18, направо да ходи у манастир!

Тцтцтц че сте ама..........Ами ако не е на 8 ами на 18 бе?Говори с нея,питай я що не ще и толкоз.Може накстина да не се е целувала и за тва да бяга.Ама то бягството не е решение

ся сериозно вече момичето или не те ебава с извинение или трябва да е толкова срамежлива че да не може да те погледне
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka

ся сериозно вече момичето или не те ебава с извинение или трябва да е толкова срамежлива че да не може да те погледне
    то май проблема е в него, щото той и е гаже пък тя нещо не му е...

на тва ходене ли му викаш за детската градина става
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Ловеч
    изпусни си ключовете кажи да ти ги вдигне и като се наведе я почни отзад много ще й хареса и сто процента ще стопи ледовете

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    хаха, тва да бяга, когато ГАДЖЕТО Й се опита да я целуне, не значи, че се прави на недостъпна, а по- скоро, че досега не се е целувала и я е страх да не се изложи.
    хаха не се бях сетила за това, права си, тва е по възможния вариант

taka i ne razbrahme na kolko ste koeto sporeed mene e dosta vajno v cqlata taq sme6na situaciq

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми малко странно ходите от 2 седмици, а доколкото разбрах сте почти само на здрасти. Поясни малко,тя е се дръпва само като се опиташ да я целунеш или попринцип е по-свита?

Град
    Paradise
    Попитай я направо какво има. Защо не иска да се целувате и да показвате, че сте гаджета. Ако няма как да я дръпнеш настрана от приятелките и, има телефон, скайп, имейли...

lqq

на колко години сте?
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Мислите ли , че някой ще отговори след ебавките горе. Разбирам майтап , майтап , ама

i dvamata sme na 12 godini,
    poprincip e po svita

Отивай да си играеш с колички и не се занимавай с подобни неща.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Авторче - не си усложнявай живота. ЩЕ ти дойде времето и на теб. Само за сведение - вие не ходите, и момичето не иска нищо от теб. Ти се вкарваш с някакви истории.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

мамин златен
    абе човечко ти кво искаш момиче 5,6 клас да дойде свирка ли да ти врътне?
    ми не се е целувала , СРАМ Я Е , може и да не иска да "ходи" с теб , а просто защото "всички нейни приятелки си имат гаджета"
    дишай има време за тея неща
    успех :P

Голям фен
    Град
    Лондон
    Трябва да си изградиш доверие у нея ,да знае ,че може да разчита на теб и вече няма да е толкова срамежлива-трябва ти търпение

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    мамин златен
    абе човечко ти кво искаш момиче 5,6 клас да дойде свирка ли да ти врътне?
    ми не се е целувала , СРАМ Я Е , може и да не иска да "ходи" с теб , а просто защото "всички нейни приятелки си имат гаджета"
    дишай има време за тея неща
    успех :P
    И аз мислех да напиша същото. Щом е от по-срамежливите, може ти да си и първото гадже, или боже би не иска да ходите, или чака да и предложиш ... ако е 2рото не я притеснявай, остави я. Но ако е от останалите, ако наистина я харесваш направи усилия Ако си и първото гадже, мисля че тва ще е и първата и целувка, нормално е да се притеснява. Предразположи я, не я назорвай ... трябва и тя да го иска все пак.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Имам 2 въпроса към автора:
    1ви: Тя каза ли ти лично на теб: Вече сме гаджета, изпитвам чувства към теб, харесвам те или нещо подовно?
    2ри: По какво съдиш, че сте гаджета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си