Цитирай Първоначално написано от GUNTEK
Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
Начи и аз играя WoW имам 4 70тки роуг,паладин,уарлок и уориър,всичките фул епик и яко нагрухани (роуга ми има 2950 атак пауър ънбъфнат)) и няма кво да ти кажа друго освен е** момата,играй си играта

Играя в WoWCrack,който иска да ми пише там имам около 170 хиляди злато,ще раздавам на новобранците

В момента си играя с холи паладина и мога да ви кажа,че това е pure-melee-bane,oсобено ако можеш да го играеш,тъй че гиървай го на холи.
Ето още едно доказателство защо не бива да се играе УоУ
Хах и къде е?
Еми май беше тука ''е** момата,играй си играта''
Все пак ти си избираш - Дали да си нещастника на класа който има само 2-3 фр-та същите сдухани лолари, или да си пичага който представи си ИЗЛИЗА от тях ?!!?
Хах,пука ми кой съм нали точно тия пичаги като влезнат в играта и излизат веднага,щото умират

Пък и толкова точно се изразяваш,вероятно си бил същия и бягаш от миналото си?Да не би и ти да си имал 2-3 приятели и после да си ги зарязал,като си станал "пичага"?Ако си направил така,съжалявам те.

Bros b4 whores,нали знаеш.
Лол с тфа че като влезнат в играта умират и излизат веднага напрао ме разби xD Това е само игра ...
И да, по-горе споменах че преди и аз бях такъф пристрастеняк с 2 70тки ... лятната ваканция на 2007 играх от 9 сутринта до 4-5 през нощта , заедно с 2 фр-та с които излизахме по половин час на ден и си говорехме как сме тепали алита или как сме били трашки в БТ... Ама предо около 1 година и нещо мене ме баннаха и аз спрях да играя и след 1 месец некаде реснаха Кроуоу (сървъра където играх) и другите ми 2 фр-та спряха да играят и си продължихме да си караме скейт и са се чувствам 100 пъти по-добре и напрао благодаря на ГМ-тата че ме баннаха и на Админа че ресна сървъра... и брато неща съжаленията на некъф очилат пъпчив нещастник, който в даскало си седи в ъгъла и не говори с почти никой а у тях пред компа е големия гъзар...
Не само очилат и пъпчив съм,имам и девствени мустачки.

>.<
Бате нз ама дай Follow на некой докато си на инстанс и поразгледай в Youtube малко клипчета как хора, които са спрели Уоу-а разказват колко много съжаляват за изгубените години когато са играли и не са излизали навънка и са имали само фр-та които не са виждали а само са си писали...Разбирам те ти са си супер зарибен щото е мноо по-лесно да станеш пичага който го уважават сички в УоУ, отколкото в живота, и са немоеш да си осазнаеш проблема, ама ако го спреш някой ден ще видиш колко много ще съжеляваш че си играл тая шибана игра.