.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Вярвам и винаги съм вярвала, въпреки всичко...
    И аз съм мислила, че искам да бъда с някой завинаги [ дори сега го мисля ] и никога не ме е плашило, напротив...

И аз вярвам И энам че я има

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Вярвам, да!
    Надявам се, че един ден и аз ще срещна така желаната любов
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Вече не вярвам на нищо.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Има я... там някъде... спирам да я търся, тя сама ще дойде, ако не дойде здраве да е

Град
    Велико Търново
    вярвам и мисля дори,че съм намерила тази любов
    Руса кукличка

Фен
    Град
    promenlivo
    ne
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Град
    Los Angeles
    Ми Вярвам...
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Град
    Дълбините на канала :D
    Не,не вярвам...сигурна съм!Всеки има своята половинка,просто трябва да я намери...а,ако се не вярваш,това няма да се случи!

Вярата крепи човека
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Е да пък , старомодна съм в тва отношение , вярвам в голямата любов , иска ми се да я има наистина , искам да има за всеки хепи-енд като в приказките - може да е сладникаво , не ми пука , пак ми харесва и пак вярвам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Вярвам в това,че нищо не е сигурно в живота.Ценните неща се губят най-лесно...Може би някой ден ще я намеря,а може би няма...важното е да съм щастлива от това,което ми поднася живота.

В последно време и аз се чудя да вярвам ли или не
    Бях толкова дълго с човек, който се кълнеше, че никога не се е влюбвал така и за първи път обича... а то какво и разбирам всичко след почти 4 годишна връзка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ем вярвам, разбира се! Аз я срещнах. С него сме сродни души (абсолютно 100%) и на мен представите ми за Голяма Любов и Сродна Душа съвпадат.
    Да ве...и аз така си мислех ама...възрастта си каза думата
    Това, че някоя крава ти е разбила сърцето, не значи, че любов няма. Защо веднага щом някой ви зареже губите вяра във всичко?
    И мен са ми разбивали сърцето (по точно един запомнящ се път), ама не се свих в песимистична черупка...
    Не ти ли е гадно да живееш в свят, където не вярваш в нищо?

Град
    столична...:)))
    Не вярвам, че ще ми се случи точно на мен, иначе има сигурно.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: вярвате ли...

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Може да е малко глупаво и сантиментално,но се запитах вярвате ли още,че ще намерите голямата и истинска любов.Тази,която да ви изпепелява,да ви се подкосяват краката и да умирате от щастие само като видите другия.Това е най-важното в живота нали?Да намерите тази половинка за себе си...Достатъчно ли ви е само да сте привлечени от някой и да не мислите вече за това?По-важни ли са вече парите и интересите от любовта или това е тема за която никой не говори...Сериозно в мен ли е грешката,че искам човека до мен да всичко,за което съм мечтала..?!
    Не, грешката не е в теб споко. Още много мислят така. Ще се намерите, няма да се пУашиш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да, вярвам! И ще продължавам да вярвам. Защото със всяка изминала година откривам все по-голяма част от любовта и я опознавам като чувство.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Вярвам.. ама ще си остана само с вярата.. ;D

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    вярвам..

ми аз я бях намерила ма я загубих затова вече не

Все още не мога да преценя,само на 17 съм.Мисля,че живота е пред нас и има още какво да научим и да видим.Да,влюбена съм истински,но не мога да кажа дали това е най-голямата ми любов все още
    offline forever!

az q namerih predi 2-3g i a ispusnah i do sega nesam se vlubval

Град
    МОЗЪК
    ИМА АМА ТРУДНО СЕ НАМИРА.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    Трябва да вярваме иначе сме за никаде.

Град

Re: вярвате ли...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Може да е малко глупаво и сантиментално,но се запитах вярвате ли още,че ще намерите голямата и истинска любов.Тази,която да ви изпепелява,да ви се подкосяват краката и да умирате от щастие само като видите другия.Това е най-важното в живота нали?Да намерите тази половинка за себе си...Достатъчно ли ви е само да сте привлечени от някой и да не мислите вече за това?По-важни ли са вече парите и интересите от любовта или това е тема за която никой не говори...Сериозно в мен ли е грешката,че искам човека до мен да всичко,за което съм мечтала..?!
    Ако това е истинската любов аз или съм я намерила или това не са признаците,които се проявяват,когато някой е истински влюбен
    Всеки път,когато чуя гласа му и настръхвам,губя си граматиката,ставам една миличка като малко котенце,усмихвам се постоянно,забравям всичките си проблеми,а когато го видя да се усмихва сърцето ми е готово да изскочи Да не говорим,колко щастлива ме прави,когато се притесни и не знае,какво да каже ... Прави се на приятно разсеян,почесва се там,където не го сърби и прави едни такива хубави муцинки или когато започне да ми говори милички неща (не,че не го прави постоянно,но ... :P) ... Общо взето всяко нещо в него ме прави щастлива ...

имали ли сте някога желанието да сте с някой човек до края на живота си и тази представа да ви радва,а не да ви плаши?
    Ммм може да се каже
    Развълнува ме ОБИЧАМ ТЕ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си