Цитирай Първоначално написано от nekaf
не ги слушай тия смешници дето викат да спреш спорта, те през живота си дъмбел не са виждали, че повечето и не знаят какво е! от трениране се синтезира тестостерон, който помага много на растежа. препоръчвам ти много протеини за да трупнеш още мускул (месото си е точно мускула), а един познат беше започнал да взима креатин (може би е било някакво менте, не знам) и мнооого бързо напълня, аз не ти препоръчвам такива лайна, но все пак зависи колко го искаш...

МНОГО ВНИМАВАЙ АКО ОТИДЕШ ВЪВ ФИТНЕС МАГАЗИН ДА НЕ ТИ ПРОБУТАТ МЕНТЕТА!!! От опит знам че търсят разни незапознати да им натикват ненужното...

п.с.: не ти трябва мазнина, а още мускул. в момента не че имаш много, даже и срено нямаш, просто нямаш и мазнина, която да ги покрие и се получава релеф.

заключение - ПОВЕЧЕ храна, наблягай на протеина за мускули
"смешниците" казват спиране на тренировките за месец два не за повече.То с тренировка нивото на тостестерона скача ама с това израходваш повече хранителни вещества което означава,че допълнително ще отслабнеш.Протеините (изкуствено създадените) натоварват много черния дроб и можеш (особенно в пубертета) да си докараш мононуклеози и още купища проблеми със здравето.Креатините се садържат в тъканта но допълнителното им добавяне може да доведе пак до проблеми.И в фитнес магазините кой те бие да ходиш да си взимаш добавки, отиди просто за да ти изготвят хранителен режим.

Приемай повече яйца,месо (по-добре чисто без сланина),ориз,бобови храни и богати на фибри храни.(бирената мая отключва апетита богата е на витамини и организма се възстановява по-бързо от тренировка и е ефтина)