- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да забравя момиче ,която ми е съквартирантка ?
Така ..ще дам малко увод.
Следвам в Пловдив и съм на квартира с хазайка.Първите няколко дена бях сам (нямах съквартиран/ка...и нямах представа че ще имам)...но преди около месец и нещо дойде момичето (Мони и викам ), което сега не мога да забравя.
Самото опознаване беше интересно .....В първите дни бяхме само на"Здравей и здрасти" ...няколко дена по късно ме попита дали може да си провери пощата( имам в мойта стая комп. +нет) и след като го провери започнахме да си говорим и да се опознаваме...След това ...тя идваше всеки ден..стоеше при мен не час не два ..а доста повече (като казвам повече да е било цял ден до 1-2 сутринта)....и така ден след ден..приятелските ми чувства избледняха и се появи любов (малко силна дума ...да кажем,че мислих за нея по цял ден и нощ..поне до като заспя)....прекарвах си супер.. от раговори преминахме на закачки (било то с думи..гъделичкане и други който сега не се сещам)...и най-вече ни болеше корема от смях като почнем да се лигавим...правихме повечето неща заедно ...все едно бяхме гаджета ( аз по едно време си мислих че найстина сме..)...до тука нищо лошо...но идва и гадната част..
Както казах ние сме с хазайка (около 50 няма мъж и деца) ....бих могъл да кажа че тя ,хазяйката , повлия страшно много върху Монито...както имам предвид.
Трябваше да замина извън града за няколко дни...говорихме си всяка вечер по скайп(2-3 часа без да се спре)и през деня по телефона...но това което притесняваше Монито беше че хазайката започнала да я разпитва .."какво има м/у нас....какво сме правили до 2-3 сутринта"-това са някои от въпосите"...Монито казвала че няма нищо...до тук да кажем почти нищо лошо...но след това хазайката започнала да говори за мен и Монито на всеки който срещне...(даже се обаждала на мой и нейни близки ...да разправя какви сме ги вършели........а то дефакто нищо не сме правили...но тя продъжавала да говори и говори като украся приказките си с неверни неща.....всичко това става когато не бях там)...Идва и най-лошата част за мен...когато се върнах ...Монито беше изцяло променена...не идва при мен вече толкова често ...а ако дойде ...идва да си проверявя пощата и пак си отива в стаята.....дистанцира се от мен...това ме мъчи страшно много....но най-много ме мъчи е това че тя дори и не знае да мойте чувства(което е МНОГО странно ...понеже друго момиче на нейно място веднага би разбрало.....може би Монито да подориза само че изпитвам нещо към нея)...
За Монито мога да кажа че е имала връка с друг...но той скъсал с нея и тя все още има чуества към него (те да са скъсали преди 5-6 месеца)...сега не знам какво да правя ...мислил съм да и кажа какво чувтва(но не знам как ще реагира)...също така мисля да престана да мисля изцяло за нея (макар че ми е мн трудно като знам че е в другата стая)...и конкуренцията е голяма...затова ако може малко съвети ..какво да направя.
П.П. Благодаря на тези който стигнаха до края на историятаи за търпението което проявихте...но така най-добре ще получите представа.
Поговори с нея. Но излезте някъде на кафе, за да не слухти хазяйката. Мисля, че и Монито се е привързала към теб и има симпатии, но кой знае колко са те хранили. Излезте, разходете се, сподели и как седят нещата при теб.
И аз съм на това мнение.Другия път,когато дойде при теб я попитай иска ли да излезете някъде да поговорите за случилото се:защо страни от теб,какво са и казали и т.н. Съмнява ме да не изпитва нещо към теб след като сте поддържали връзка дори когато не си бил в града.Вариантите са два:не иска да създава повече интриги и да се говори така за вас,а и от друга страна може още да я е страх да започне нова връзка.Обясни й,че не ти е безразлична,че ти е приятно да прекарваш времето с нея.Не оставяй нещата така,не се отказвай само заради хорската завист.Опитай!
+1Първоначално написано от Lolitta
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
А ти как очакваш да реагира? Представям си каква сол са и трили на главата нейните родители, познати и тн като хазяйката ви е говорила. все пак Мони е младо момиче и родителите и едва ли им харесва идеята дъщеричката им да живее с някого, с когото има и нещо повече. На момичето може да са му забранили да общува повечко с тебе, може да се страхува хазяйката ви да не я изгони...
Може и да те е харесвала, може и не, ама в тази среда едва ли имате шанс за нещо повече от тайна връзка.
Пробвай се да и обясниш всичко и ако ти отвърне на чувствата, понеже хазяйката ти sthe продължи да ги върши такива, защото тея бабки са гадни същества, отиваш, плаще ти за квартирата и й казваш "Чао, сега ще си намерим къде другаде да си правим нашите неща до 2-3 часа"
преди да замина говорихме двамата да си намерим квартира....но като се върнах ...почна да говори в единственочислоПървоначално написано от MaRiQnKa
![]()
Bellatrix на тебе ако родителите ти кажат да не се срещаш с твоя приятел ще го направиш ли ?...Първоначално написано от Bellatrix
малко сме големи за "тайни връзки "...
и найстина не знам как ще реагира сега...затова се чудих.
Много добре ме разбра ..и се радвамПървоначално написано от Lolitta
...даже почна че е слухтила...
Там е работата че ако ви покажа клипчета който сме си правели ...ще си помислите че сме гаджета.
струва ми се че си изпуснал момента. . но просто .. и кажи каквото мислиш за нея .. остави .. хората .. те винаги приказват за нещо ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
и аз така мисля ... но пак ще пробвам.Първоначално написано от mickelangelo
![]()
Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от valdesbg
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако наистина го харесвам, няма да се съглася с родителите естествено. Това може да ти говори само, че явно не те харесва чак толкова много.Първоначално написано от ziko