Първоначално написано от
ziko
Едно аверче също пише от моя профил …това трябвало да е било неговата тема:
отностно моя проблем:
Като цяло не съм предприемал нищо повече поради това че не знам как точно ще реагира…може би тука ми е грешката…но както и да е …не мога да върна назад времето.
Отностно „Слушай и анализирай” правя го и така си правя някой изводи…установих че тя не е влюбена в никой (което до някъде е хем добре хем лошо….макар че тръпката от предишния й още я има)…
За излизането няма да е проблем…утре тя е свободно и може да я питам дали и и се излиза…чудя се тогава ли я поразпитам (намекна)?
Също се чудя дали да и кажа ,че чувствата ми вече не са приятелски?...а това дали тя знам за тях…се съмнявам…което,пак казвам, е странно.
Гледай сега - жените са безпогрешен радар за чувства. Ако има нещо което могат перфектно освен пилеенето на пари и време то това е познаването на чувствата. Ако си тъжен, ако си весел, ако си влюбен, ако си нещастен - винаги ще го усетят. Ако тези чувства са насочени към тях - смятай че вече са го разбрали. В кръвта на жените е да усещат когато някой се влюби в тях. Нещо като шесто чувство, женска интуиция...както искаш го наречи. Казвам ти го като експерт в "Слушай и анализирай" тактиката. Така че Мони знае отлично какво чувстваш. И това донякъде е повлияло.
Относно това че не си действал - потвърждаваш думите ми само. Показал си се като страхливец и тя се е разочаровала. Какво значение има как ще реагира тя? Дори тя самата не знае как. Важното е как ще реагираш ти. Жените не обичат смотльовците, по никакъв начин. За тях е важно да усетят мъжа в човека до тях. Само тогава те ще дадат воля на чувствата и желанията си. Иначе - просто се прибират в черупката си и чакат следващия.
Какво можеш да направиш - четейки горните редове + предното ЛС предполагам вече знаеш какво трябва да направиш. Бъди мъж а не п*тка. Изведи я, разходи я намекни и за чуствата ти, не се опитвай да шикалкавиш и да се оправдаваш с пътуването ти и така нататък. Бъди директен, но не нагъл.Ако видиш признаци че и тя те харесва и иска да има нещо повече - не се колебай а скъси дистанцията моментално. Гушни я през кръста, хвани ръката и, погали я по бузата... Ако не реагира остро на тези и подобни докосвания - няма да се дърпа и на целувка. Внимание - гърдите са забранена зона когато сте на публично място.
Успех, и пиши какво се е случило после.