.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен

Голям проблем с ПЪРХОТА. плс хелп

имам пърхот на главата(косата) не е никак малко а и е от доста време.Моля ако някой знае някое ефикасно методче или не6то което спира този пърхот да каже плс...
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Head&Shoulders

Също има и специален шампоан - катранен , който добре повлиява . Не е лошо все пак да се консултираш с дерматолог.

Голям фен
    drugi mneniq ima li
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

да купи си катранен шампоан той мирише гадно, но пък е безкомпромисен към пърхота, няма начин да не го премахне, а относно ''Head&Shoulders'' това са големи боклуци не помагат те не са лекарствени шампоани а просто козметика
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Аз винаги за пърхот съветвам да се използва Низорал... мисля, че това е най- добрият и ефикасен шампоан против пърхот.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Clear също е добър шампоан за пърхут
    А на мен много ми помогна един на Keranove (жълтия) и има от неговата серия серум, против пърхут. След първото измиване, нямаше и следа от пърхут

Отиваш в аптеката и каквото ти дадат!

Аз се чипам с шампоана на бебето и нямам пърхот и косата ми става мека като на новороден паток!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз пък ще те посъветвам , да сменяш шампоаните , когато един свърши купуваш някакъв друг на друга марка . Когато косата привикне с нещо , то просто спира да действа и скоро пак няма да има ефект , който и да е шампоан .

Град
    Roma, Italia
    Идеята с бебешкия шампоан с много добра.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Clear,има и за мъже има и за жени отделни са,при мен действаше,ползвала съм го преди година и половина от тогава нямам макар че се къпя и с други шампоани сега

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Низорал. Просто съм привърженик на медицинската козметика в подобни случаи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аз винаги за пърхот съветвам да се използва Низорал... мисля, че това е най- добрият и ефикасен шампоан против пърхот.
    съгласна!

Низорал.

+1

Аз имам същия проблем, но не чак в такава степен. Ползвам шампоан "Клиър" и доста ми допада. Ако смяташ, че положението ти е наистина сериозно, те съветвам да се консултираш с дерматолог.

Голям фен
    kupih si o6te dnes katranen 6ampoan i go polzvah taq ve4er da vidim dali 6te ima efekt ako ne e sega to sled vreme ili kato svar6a 6i6eto blagodarq na vsi4ki za mneniqta , vnimanieto i razbiraneto

Цитирай Първоначално написано от paci
    +1
    +154645

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Лечението зависи от причината за поява.
    Но определено не се хващай да се лекуваш с "Head&Shoulders" или друго нещо прехвалено. Те стават за поддръжка.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Низорал, Clear, Head&Shouders... боклуци и половина...
    Препоръчвам ти да си вземеш на Ducray - kelual DS(шампоан). Използваш го 1 месец. Ако няма подобрение го комбинираш с пяна Ducray - Kelual DS за още 1 месец. След това монаваш на подхранващ шампоан за чувствителен скалп...препоръчвам ти Ducray - Elution. Всичко си има упътвания-няма да ги пиша. Няма да е зле и някъкви витамини - Фитовал, Пантогар, но тия последните са много скъпи.
    Ако не помогне мога да те упътя към един много добър дерматолог (ако си от София...)

Pri men ot Clear za 1 mesec mi se izchisti pochti na 100%, obache trqbva da si izberesh tochniq za tvoq tip kosa.
    P.S Sujalqvam za latinicata, no preinstalirah windowsa i nqmam kirilica..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си