.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

бягаща пьтека

здравейте решила сьм да си купувам бягаща пьтека обаче не от тези които ти трябва да ги задвижваш а автоматични..ако може да дадете някакьв сайт за пьтеки или да препорачате ще е мн добре ам и ако може да не е от наи скьпите..потьрсих в google.com но не намерих благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии честно казано такава пътека под 1000 лв. едва ли ще намериш
    Или ако намериш ще е някой боклук

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Трябва да си адски тъп, за да си дадеш парите за нещо такова. Все едно няма достатъчно улици и алеи по градинките.
    Grumpy old madman

Защо не тичаш навън? Много по- приятно е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Защо не тичаш навън? Много по- приятно е.

Град
    Горна Оряховица
    Наистина, ако разполагаш с достатъчно пари за бягаща пътечка, защо не си купиш нещо по-полезно, от типа на крос тренажор например?

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Трябва да си адски тъп, за да си дадеш парите за нещо такова. Все едно няма достатъчно улици и алеи по градинките.
    +1

Вкъщи имаме бягаща пътека и наистина струва доста . Защо търсиш в интернет? Според мен е по-добре да отидеш в магазин като тежнополис или някой друг за спортни стоки и да си я купиш от там все пак става вапрос за по-скъпичак уред и ако питаш мен аз бих искала да го видя да пробвам незнам..... просто лично мнение. Иначе наистина под 1000 няма да намери нашата струва 3900 но е хубава зависи ти каква искаш . Не че искам да те разколебая но въпреки че имам пътека отивам да спортувам на фитнес или навън просто ми е по-приятно.
    Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.

Veni , Vidi, Vici !

Вкъщи имаме бягаща пътека и наистина струва доста . Защо търсиш в интернет? Според мен е по-добре да отидеш в магазин като тежнополис или някой друг за спортни стоки и да си я купиш от там все пак става вапрос за по-скъпичак уред и ако питаш мен аз бих искала да го видя да пробвам незнам..... просто лично мнение. Иначе наистина под 1000 няма да намери нашата струва 3900 но е хубава зависи ти каква искаш . Не че искам да те разколебая но въпреки че имам пътека отивам да спортувам на фитнес или навън просто ми е по-приятно.
    Да Обичаш значи да позволиш на един човек да разбие сърцето ти ,но да им имаш доверие че няма да го сторят.

Veni , Vidi, Vici !

бягай в някой парк разхождай си кучето забавляавай се докато отслабваш а не да се чудиш колко калории изгаряш на пътечката
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си