- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Когато съм нервна ям. Съвет?
хм...ние пък като се скараме..не ям нищо..само на цигари го карам...поне ми минават малко нервите...
цигарите не са решение, аз пия чай когато огладнея преди часовете ми за хранене и така поне си напълвам корема с нещо, или дъвчи бонбони![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
...и аз като съм нервна ям много![]()
просто не се тъпча с калорични храни , пия повече течности и ям плодове![]()
Когато си нервна или пък гладна.. чисти нещо и използвай мн химикали, миризмата им предотвратява безумното тъпчене..
А от цигарите може и да ти се дояде, нз![]()
И най- добре ще е ако седнеш на диванчето и си преусмислиш това, онова, без никакви нерви, без нахвърляне на калоричните бомби, без никакви счупени чинии, светлосиви дробове и така..
Пази си здравето!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Започни да пушишАз като съм изнервена и пуша
(Малко нездравословен съвет, но на мен ми помага, защото аз непрекъснато съм изнервена)
![]()
мен като ме изнервят започвам да чистя и да шетам.... btw несъзнателно...както ти с яденето... опитай се като се изнервиш..да контролираш това ,че посягаш към хладилника... и да си разсеяш мислите с някакви други неща... (силна музика ,някой с който да си говориш за нещо (не винаги помага) ,...или знам ли... някой рисуват...)
.......
и аз бях така преди време и просто сама си се ядосвах-не бях гладна я ядях бисквити,вафли и други боклуци на поразия!Мойта цака беше в това,да си намеря нещо друго за правене-примерно да изляза на разходка или дори да седна да пиша нещо,даже да рисувам.Може би като си отвлечеш вниманието от конкретния въпрос с нещо разтоварващо ще престанеш да мислиш колко си изнервена и няма да ти се яде,постепенно може и да свикнеш и да се откажеш от навика
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз пък когато съм ядосана нагъвам шоколад до припадък.Незнам лек,но поне шоколада ме успокоява...
![]()
Когато се ядосаш/изнвервиш--няма да отваряш хладилника,а излизаш навън да :бягаш/караш колело или фитнес.....
Дъвчи ДЪВКААААА поне аз така правя![]()
![]()
Аз понякога бягам като съм нервна - много успокояващо ми действа. Преди време си мислех да си купя боксова круша, но стигнах до гениалния извод, че няма къде да я сложа![]()
^
еми въпрос на самоконтрол е просто като знаеш че после ще ти е гадно не го прави![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d