.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Коректор

Супер фен Аватара на galu6a

Коректор

мисля да си взема коректон може ли някой да каже какъв полза как го нанся и кога и каква е цаната му!

Мерси предварително
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Велико Търново
    Най-хубавите коректори които съм използвала са на Avene той е като стик от едната страна е зелено(което е лекарство против пъпки и зачервявания)а от другата страна е коректора.Има добра покривност.Цена-21 лв

Другия е на Манхатан-течен.От едната страна е син и е гел(против пъпки) а от другата е коректора.И той е много хубав.Цена-10-11 лева.

Не съм доволна от коректора на Мейбълин които е като стик.Няма добра покривност и след 2 часа никакъв го няма.Ако си сложа от него и отгоре пудра става на едни малки точкици.ИНаче е към 10 лв.

И да кажа,че кожата ми е нормална(все пак и тя има значение).

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Най-хубавите коректори които съм използвала са на Avene той е като стик от едната страна е зелено(което е лекарство против пъпки и зачервявания)а от другата страна е коректора.Има добра покривност.Цена-21 лв

Другия е на Манхатан-течен.От едната страна е син и е гел(против пъпки) а от другата е коректора.И той е много хубав.Цена-10-11 лева.

Не съм доволна от коректора на Мейбълин които е като стик.Няма добра покривност и след 2 часа никакъв го няма.Ако си сложа от него и отгоре пудра става на едни малки точкици.ИНаче е към 10 лв.

И да кажа,че кожата ми е нормална(все пак и тя има значение).
    За коректора на Мейбълин съм напълно съгласна. Егати боклука Лично мнение!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си